Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Són moments bons en el camp de la parella, us serà senzill parlar i posar les vostres idees sobre la taula per millorar la relació i per assentar més les diferències que tingueu entre vosaltres, si teniu parella, és clar. També hi ha uns aspectes que us aporten una comunicació bona amb els germans o aquells amics que gairebé tenen aquest paper a la nostra vida, parlar és bo i val la pena fer-ho.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Mireu de centrar els vostres pensaments i ordenar les vostres idees perquè esteu una mica revolucionats i no sabeu com fer-ho per prendre decisions, cosa que us fa falta per encarar-vos bé en una sola direcció i així agafar força per avançar. Heu d’estar pendents de la salut i alimentar-vos bé, alhora donar importància al descansar, que us fa falta i de vegades no ho feu prou, tot i que en general us agrada fer-ho. Dormiu bé


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Us costarà ben poc embolicar la troca i convèncer al personal perquè facin allò que a vosaltres us convé. Només us demano que no abuseu de la gent que us estimeu, ni de ningú perquè després us sabrà greu i ho portareu malament. Per altra banda, us aniria molt bé viatjar, ni que sigui canviar d’aires un cap de setmana per refer-vos i per trencar amb la rutina i el tarannà diari que cansa. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Són moments per fer negocis i que surtin bé, els diners sembla que tenen ganes de parar a casa vostra i ho heu d’aprofitar, però no venen sols, heu de ser vosaltres els que aneu a buscar-los. Si esteu atents sabreu veure l’oportunitat. També tindreu moltes idees de les que potser ara mateix no en sabreu veure el valor o la importància, però a la llarga us aniran bé per millorar vosaltres.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Els amics seran una peça clau per solucionar els vostres problemes de convivència a casa i us ajudaran a veure sortides en el camp de la feina o fins i tot dels estudis, l’única cosa que us cal és escoltar i reflexionar del que heu estat sentint. La informació pot no ser directa i haureu de buscar entre línies. El vostre romanticisme pot ser una bona eina per millorar la relació amb els de casa .
 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Hi hauran coses que us faran estar una mica nerviosos i que no sabreu com solucionar. Us heu de tranquil·litzar i deixar que tot vingui sol, el no atabalar-vos us donarà l’opció de saber veure quin camí és el millor, però tot dins la tranquil·litat i la reflexió pausada, sense presses. Estigueu al cas de dialogar amb les persones grans del vostre entorn, us poden aclarir conceptes que us serviran per entendre-ho tot.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Podeu tenir algun impediment de mobilitat, al llarg d’uns dies, heu de tenir cura amb el que feu perquè us podeu fer mal. Això vol dir que els esports de risc millor que els deixeu de banda un temps, o sigueu molt prudents. La cosa està en que les tendències us porten a tenir ensopegades i cal mirar d’evitar-les com sigui. Seria bo que tinguéssiu alguna conversa bona amb la figura del pare, aniria bé.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Saltareu d’un peu per lo content de les coses que us passen, les rialles i les alegries faran que feu bona cara la majoria de temps. És bo que ho encomaneu als que us trobeu pel camí, així tot serà més divertit i millor. De totes maneres alguna cosa hi haurà que en algun moment us farà estar més encaparrats, és del tema de diners, que si no el controleu us pot anar malament.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Heu de controlar el vostre caràcter per poder suavitzar les arrencades que us venen de cop i que fan que digueu coses que fan mal a qui no toca. De vegades acabem castigant als que tenim a prop per coses que només són problema nostre i que ningú més que nosaltres en som responsables. Si enfoqueu la vostra energia en la feina us anirà molt bé i podreu estar millor a part de guanyar-hi.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sentireu que us esteu fent grans i que heu de ser més responsables, cosa que farà que estigueu seriosos i molt concentrats, sense que sigui necessari. Si podeu intenteu buscar la manera de divertir-vos i de fer exercici per millorar el vostre cos. Us anirà molt bé i de passada us farà estar millor i no tan seriosos. De fet una sortida de casa per fer coses diferents i divertides seria la solució a molts maldecaps.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu la necessitat de llançar-vos a fer coses que no teníeu previstes i les fareu sense pensar, seran uns dies sense cap planificació ni organització que us aniran de perles per deixar-vos anar i per sentir-vos lliures. És bo de tant en tant deixar- se portar pel moment. En el camp de la parella us ho podeu passar molt bé i podeu riure molt si voleu, bàsicament hi hauran moments molt còmics i força entretinguts.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tindreu un excés d’activitat que us farà acabar ben cansats, ja us podeu posar les piles i anar fent una cosa darrera l’altre amb tota la calma i respirant a fons per aguantar bé. Anirà tot molt lligat amb la feina, cosa que en certa manera és positiva i que us pot ajudar a anivellar la vostra economia, sempre i quan us organitzeu. En l’amor necessitareu expressar el que sentiu als demés feu-ho.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada