Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Anireu tan a la directe que perdreu tota la diplomàcia, heu d’estar atents i mirar de no ser tan explosius quan parleu. El tema és que podeu ferir els sentiments d’algunes persones que us estimeu i la veritat és que no fa falta arribar a aquest extrem. Mireu d’enfocar les vostres forces a cultivar el cos fent exercici, cuidant-vos més en el menjar i en el físic, estareu i us sentireu millor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

 En qüestió de feina sembla que teniu tendències a millorar i a poder fer canvis bons, només cal que estigueu atents i que quan tingueu l’oportunitat us hi poseu bé. Cal que respireu abans de contestar a les coses que us diuen, perquè hi haurà moments en que no se us posarà gaire bé algun tema i una mala resposta us pot portar més problemes dels que us penseu. Podeu guanyar diners amb facilitat mireu d’aprofitar-ho.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En el camp de la parella hi poden haver situacions complexes que si no controleu bé us poden fer anar malament. Va molt lligat a canvis dins de casa, ja bé sigui per decoració com per reformes, on no us poseu massa d’acord i això us provoca uns nervis que no calen, mireu de ser més permissius i tot serà més fàcil. Us aniria bé sortir una mica a fer un vol i esbargir-vos.   

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Viatjar us seria com una medecina de recuperació espectacular, per gota que pugueu mireu de marxar, no cal que sigui massa lluny, només per canviar d’aires i veure paisatges nous o diferents. La vostra responsabilitat en les obligacions serà molt gran però us farà sentir més oprimits del compte, per aquest motiu és interessant que feu coses per trencar la rutina i la pressió que us genera aquest fet. Mireu de divertir-vos més sovint. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 No sabeu ni com us hi heu de posar per veure les coses positivament, quan normalment sou ben alegres i us és fàcil esborrar els problemes del vostre davant. Ara toca superar moments que us molesten i buscar solucions per estar millor. Amb una mica que us esforceu n’hi haurà prou i sobretot canviar la cara amb un somriure tantes vegades com pugueu us hi ajudarà un piló. Feu servir el romanticisme que teniu innat.  


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No vulgueu convèncer a ningú de res perquè aquests dies sembla que no és possible, haureu d’esperar que us anirà millor. La pressa i la impaciència us faran patinar en les converses i perdreu la força per aconseguir el que voleu. De totes maneres si que podeu anar fent un planteig del que voleu per poder-ho moure més endavant i llavors si que aconseguireu els propòsits marcats. Es pot dir que embolicareu la troca però bé.  
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estareu molt macos i fareu girar al personal amb la vostra bellesa, ja ho podeu aprofitar, és allò de que una picadeta d’ulls i ho podeu arreglar gairebé tot. Ara bé no us ho agafeu com que no cal moure ni un dit per res, perquè us podeu trobar amb alguna sorpresa que no us agradarà, mireu de fer-ho seguir tot. També us cal estar atents a casa que hi ha algú que us necessita més.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu sort en el camp de la feina i això us pot donar facilitats a l’hora de  millorar l’economia, si podeu feu una mica de raconet, que els imprevistos solen ser inesperats i si estàs preparat sembla que és més fàcil tot. També és possible que la família us recolzi en tema econòmic perquè si teniu algun pla el pugueu portar a terme sense problemes. Estareu tranquils amb els amics sortiu de festa.    


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No parareu quiets per ben res, necessiteu moviment i és el que anireu buscant i provocant en cada moment. La veritat és que us anirà molt bé tenir ambient perquè us fa falta sentir-vos vius i actius, però també cal descansar i això de vegades no ho penseu. Les persones grans de la vostra família us donaran bon consells i us aniria molt bé escoltar-los i seguir el que us diuen, anireu molt millor. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sereu tossuts volent fer passar el vostre punt davant de tot, no cal que sigueu tant durs i rígids, de vegades teniu raó però a vegades no acaba de ser correcte el que penseu, per tant la flexibilitat és una virtut que heu de mirar de treballar més per estar millor. A banda d’això us haig de dir que en el camp dels diners us poden sorprendre positivament, no us espereu molt però alguna cosa caurà. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Us és fàcil trobar amants, bé trobar persones que vulguin tenir algun afer amb vosaltres, però que us quedi clar que no serà res seriós. En la societat actual això és una cosa bastant corrent i a vegades no s’hi està massa adaptat a tenir una història amb algú sense que després hi hagi un compromís. És moment d’adaptar-se. Tindreu bona comunicació amb el pare, si podeu converseu amb ell que us anirà bé.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estareu ben contents i animats a fer de tot, això és genial, no perdreu el temps per res i us sentireu ben acompanyats de totes les persones que us estimeu. Quan passen coses com aquestes el millor que es pot fer és gaudir-ho al cent per cent i expressar el que sentiu sense miraments ni embuts, sempre que sigui de bon rotllo, que el més important és sentir-se bé i còmode sempre amb tothom.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada