Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Darrerament et ve de gust algun canvi en el sector laboral. Potser t’avorreixes una mica i necessites algun repte que t’animi a seguir. No perdis la paciència i persevera.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et poden fer una proposta que sona molt interessant però no et llencis sense valorar si realment és el que vols. Mira bé els aspectes materials de l’assumpte en qüestió.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No dubtaràs en posar límits a una persona que intenta abusar de la teva bona fe o de les teves bones maneres. I si involucra als teus, els defensaràs amb ungles i dents.


Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
En la llunyania veus possibilitats a un projecte laboral però encara no és el moment de passar a l’acció i pots anar-ho dissenyant. Expressa’t amb més convicció i guanyaràs.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has après que en assumptes de parella és necessari pactar, negociar i arribar a acords. Ara és un bon moment per posar-ho en pràctica. Escolta i comprendràs altres necessitats.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Valoració professional, tant per part dels altres com per part teva. Moment de fer balanç i posar atenció en alguns petits detalls. Una persona amiga potser no ho és tant.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Has après que és millor estar sol si les coses no es donen amb la parella. Sembla que finalment has entès que les relacions no es poden forçar i que has de seguir endavant.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

No caure en la temptació és tota una fita. La vida n’és plena d’elles i si vols aconseguir una sèrie d’objectius, més et valdrà centrar-te. Reps l’admiració de gent jove.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si has estat un temps allunyat de la professió per diferents raons, es pot tornar a activar el sector i demanarà tota la teva energia. No et precipitis, marca’t un pla.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Les teves prioritats canvien amb el pas del temps i les d’ara no són les mateixes que les de fa quatre o cinc anys. Has après molt i saps millor amb qui pots comptar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si et sents confós, no surtis corrents a fer coses o a evadir-te perquè el que faràs és postergar el problema. La calma, el silenci i la penombra poden ajudar-te molt més.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Un assumpte de fa cinc o més anys pot retornar amb força. Si vas obrar malament o vas causar perjudici, pots mostrar-te penedit. Mai és tard si el penediment és veritable.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada