Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Entre poc i massa. Darrerament pots passar de l’esgotament per excés d’activitat a l’intent de desconnexió i necessitat d’aïllament. Trobar un terme mitjà seria millor.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Necessitat de renovació en l’àmbit laboral, però perquè les coses es moguin tu hauràs de posar-te al dia. Enfoca’t en els teus objectius, que ara poden tenir alguna ajuda.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pots veure’t fent plans interessants amb la parella o un grup de persones amigues. Viatges, sortides i certa activitat lúdica on es poden donar els afers i les conquestes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Ple d’energia però compte amb les presses o l’excés de feina, no cal arribar al límit. És important que asseguris el descans en aquest moment de tanta intensitat física.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tens oportunitat de fer les coses d’una altra manera en tema de parella. Reflexiona sobre què fas i el que evites. De ben segur que t’adonaràs de què cal millorar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

T’ha costat i has trigat temps però finalment ets més conscient del que pots esperar de certes persones. Ara que ho saps, situa’t al teu terreny de joc i gaudeix-ne.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Cansat de fer sempre el mateix, vols renovar el teu temps d’oci. Descobreixes activitats interessants, probablement en companyia de la parella. Sorpreses en l’àmbit sexual 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si no baixes el ritme mental, el cos pot demanar-te ajut. Descansar i evitar pensaments repetitius, que no porten enlloc serà el millor. No pots amb tot, també ets humà.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

No t’enverinis amb idees tòxiques. Si notes que et poses trist perquè la ment s’omple de problemes inexistents, mou-te i canvia d’activitat. Moment d’especials reflexions.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Si has de posar ordre a la teva vida, ara ho faràs sense problemes. Adoptes una actitud més activa i si cal, optaràs per usar la via judicial en algun assumpte personal. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Bon moment pel que fa a relacions i vida social en general. Si ho aprofites, aquests contactes donaran el seu fruit, però això sí, t’hauràs de desprendre d’algunes idees.
 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Potser ets conscient que has d’adoptar una vida més activa però no et resulta gaire fàcil canviar d’hàbits. Si t’organitzes, podràs començar a fer coses interessants.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada