Els Verge heu de vigilar el que dieu del 12 al 18 de febrer


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

És molt possible que necessiteu apartar-vos d’algunes persones que formen part del vostre cercle d’amistats, saber dir que no o senzillament saber donar distància a persones que no us aporten gaires coses positives és una virtut i una sort. Al llarg d’aquests dies això us serà fàcil i ho heu d’aprofitar. El que heu de cuidar és la vostra relació de parella, si en teniu és clar, no fos cas que les coses s’acabessin trencant.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

 Tot i que tindreu bones idees i molt bona manera de realitzar-les, fallareu en el camp de la comunicació. El fet de com expressar-vos i de quina manera podeu fer entendre el que penseu als altres us serà complicat, us caldrà paciència i sobretot fer les coses pel vostre compte sense explicar massa res als demés si no és que sigui necessari. El millor de tot és que us ho passareu molt bé sortint amb els amics.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La vostra adrenalina estarà a dalt de tot, només penseu en fer mil coses i en estar actius tota l’estona, i ja està bé, però acabareu posant dels nervis a la família i facilitant discussions absurdes per coses ben absurdes, mireu de calmar-vos ni que sigui una miqueta i tot anirà molt millor. Hi haurà tendències a tenir alguna irritació, no està de més controlar el que feu i què mengeu, la salut és important.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Sereu molt directes parlant del que us afecta i això està bé, saber dir les paraules que toquen i sobretot saber dir-les amb força és interessant. Us convindria viatjar i canviar d’aires, anar a llocs que us aportessin benestar i bones vibracions. Si teniu en compte que sou persones sensibles i que les emocions us afecten fort, sereu més raonables amb vosaltres i buscareu la manera d’estar més tranquils i millor davant tot.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Fareu canvis sobtats en molts aspectes, tant en feina com en estats d’ànims com en relacions de família o d’amistats, és com si tot es girés del revés però per anar a millorar-ho tot. Encara que en un moment donat us pugueu mig espantar, no ho feu perquè tot serà per bo. Ara bé si esteu en temes d’estudis feu el favor de no adormir-vos a la palla que perdreu el curs i no cal.
 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Heu de procurar anar amb compte amb el que dieu, les vostres paraules en algun moment poden ser una mica ofensives o més aviat malenteses i això pot provocar situacions complicades o gairebé tibants. Si vigileu amb això no tindreu cap problema, bàsicament perquè sabreu portar-ho tot prou bé com per estar bé amb tothom i treure profit de tot el que us proposeu de fer. Per tant ànims i endavant amb el que vulgueu.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Encara que us doni la sensació de que teniu mala sort en tot el que feu, no és ben bé així. La cosa és que us ho mireu tot d’una manera un tant negativa o més aviat distorsionada. És millor no analitzar res i mirar de fer sense preocupacions ni anàlisis. A banda d’aquest aspecte hi haurà moments molt bons en relació en el vostre camp espiritual, cal aprendre i seguir creixent per enriquir.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Ho tindreu molt bé per lligar o millor dit per trobar persones afins a vosaltres que us puguin aportar allò que més falta us fa. No deixeu passar l’oportunitat de conèixer a gent nova i si sentiu alguna cosa especial, no us ho quedeu a dins, millor ho expresseu amb delicadesa però sense vergonya. Només heu de procurar vigilar amb les coses que us venen de fora o de l’estranger. Poden no ser bones.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

A la feina potser anireu molt al gra i direu les coses massa directa, de vegades ja és bo això però altres vegades és millor ser una mica previsors i sobretot delicats, una paraula pot fer canviar molt l’actitud de les persones i a la feina pot provocar reaccions que després podem lamentar. També us haig de dir que seran dies de treballar molt i heu de ser conscients que això estressa i posa nerviós.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Us costarà veure-us bé al mirall, cosa que pot ser una mica molesta, ja que no sabreu què fer per sentir-vos bé i entrareu en moments de dubtes i de malestar en el camp de la imatge, no cal pas que us preocupeu excessivament, ja que només és cosa de visió externa vostra, en realitat esteu igual de bé que sempre però us mireu d’una altra manera, amb alegria tot ho veureu molt més bé.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Són dies de canvis per fer alguna cosa diferent amb tendències a ser molt originals i trencant totes les expectatives previstes dins els vostres plans. No us deixeu ofuscar per les opinions dels altres i seguiu les vostres idees amb tota seguretat i convicció, és el millor que podeu fer i és el que segur que us anirà bé. Seria bo que paréssiu atenció a la família que ara mateix us necessita per estar millor.
 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Podreu portar a terme els vostres somnis sense cap mena de problema, és com si tot se us posés de cares i la gent del vostre entorn decidís que podeu aconseguir tot el que us proposeu. Us ajudaran i és bo que ho tingueu present, no sempre es pot fer el que un vol i per vosaltres ara és un bon moment. A part de que tindreu una bona imatge per la vostra presentació exterior.
 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada