Del 29 de gener al 4 de febrer arriba el moment de canvis per als Taure


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Potser dubtes de si has d’apostar pel que és més nou o si bé has de conservar el que tens. De ben segur, el que has après t’ajudarà a prendre decisions més encertades.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sents que potser ha arribat el moment de fer alguns canvis. Estàs una mica cansat d’algunes coses i et ve de gust renovar objectes, decoració, roba…, etc. Gaudeix de l’experiència.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No et servirà de gran cosa aferrar-te al passat perquè les circumstàncies t’empenyen cap endavant. En un viatge o fora del teu entorn habitual, pots trobar la inspiració.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Potser et costa fer plans futurs perquè no acabes d’organitzar el teu present. Cerca en mig del caos diari, moments per pensar en el que realment vols. Aprèn a escoltar-te.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Darrere el que sembla superficial, pots trobar tot un món. Les coses poden ser observades des d’un altre paradigma. Per redefinir els pensaments, despulla’t de prejudicis.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si millores les paraules, també milloren les relacions. A vegades pots ser massa crític i això t’allunya de certes persones, perquè no tothom està disposat a ser criticat.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Et sents generós amb els qui estimes i et ve de gust regalar objectes i gaudir dels moments d’esbarjo plegats. Es pot despertar cert interès en la pràctica esportiva.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Bon moment per mirar d’acostar-te als interessos de la parella o bé d’algun soci amb qui has de tractar. T’ajudarà la concreció i l’ètica a l’hora de prendre
decisions.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Penses a conservar patrimoni i valorar el que tens. El teu sentit gregari es troba compromès. Vols afegir-te al grup però per altra banda, necessites certa independència.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No estàs per jocs, prefereixes observar algunes situacions i planificar objectius. No tens pressa per arribar, vols gaudir del viatge d’aquest temps de gran aprenentatge.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Decidit a ampliar horitzons físics i mentals, coneixements. Perceps l’amor pels altres com el camí per fer del món un lloc millor. Et pot costar mantenir-te en silenci.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

No responguis a les provocacions que cerquen desestabilitzar-te. Explora oasis de tranquil·litat on ordenar el teu món. Si la teva relació no et satisfà, pensa en què vols.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada