Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No tot es pot canviar, perquè no tot depèn de tu. Si deixes d’entossudir-te amb impossibles, podràs passar pàgina abans. Practicar l’altruisme et pot resultar alliberador.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sents necessitat de reservar certes opinions o de mantenir-te al marge de qüestions que intueixes que no et portaran res de bo. Vols contactar amb una persona del passat.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

El teu discurs està ple de raons però entra en conflicte amb algú que veu les coses de manera oposada. Mantens la teva individualitat i vols fer les coses a la teva manera. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
 Si vols recuperar la bona relació amb algú, hauràs de suavitzar les formes. Els assumptes judicials poden estar presents ara. Practica l’honestedat i tot anirà fluint.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Has entès finalment que només amb paciència i organització aconseguiràs alguns avenços. Potser no és el que més et ve de gust ara mateix però més endavant ho agrairàs.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una entrada de diners que creies segura, pot variar o desaparèixer. Tot són etapes i potser és moment de pensar en alguns canvis. Ets enginyós i aviat hi posaràs solució.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

S’activen assumptes que es trobaven en stand by. Deixes enrere un període inactiu i comences a moure fitxa i a més, ho fas amb més bon humor. Despertes alguna passió… 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si normalment ets una persona més aviat tranquil·la, en aquest període experimentes la impaciència i vols fer més activitats del que és normal en tu. Vigila amb l’estrès. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Augmenta la teva capacitat física. Et sents més fort, amb més resistència per afrontar circumstàncies. Si ets esportista, compta amb l’obsessió i posar el cos al límit. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

En assumptes sentimentals sents que tens el control de la situació i això et dóna certa seguretat. Pots tendir a la desconfiança i tens les teves raons però no exageris. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Finalitza un període de grans aprenentatges. Aviat Urà entrarà al signe de Taure i podràs descansar una mica. Ja toca gaudir del que hagis sembrat en els darrers anys.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si darrerament t’havies tancat una mica en tu mateix i no et venia de gust comunicar el que passa per dins, ara tens la possibilitat de sentir-te més escoltat i acompanyat. 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada