Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Se us poden acudir idees bones per fer diners sense esforçar-vos gaire. Poden ser idees descabellades però al mateix temps tenen alguna cosa que pot fer que funcionin. Us dic això però també us dic que sigueu prudents, que de vegades les animalades poden portar conseqüències més greus que no calen. Heu de tenir seny. Per altra banda tindreu la necessitat de fer esport i la veritat és que us convé, per tant seguiu els instints.
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Aneu amb compte amb els jocs d’atzar, podeu tenir una mica de sort però serà momentània i el tema us pot jugar una mala passada fent que perdeu diners. Ara bé tindreu el guapo pujat i us poden sortir oportunitats d’alguna aventura esporàdica, no serà res seriós però ja us agradarà la situació. Si us ve de gust aprofiteu-ho. No serà gaire bon moment per gastar-vos els diners que pugueu tenir estalviats, podeu fer alguna inversió dolenta.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Haureu de tenir molta paciència, sobretot en el camp de la parella. Hi ha la tendència a que no us entengueu quan parleu i les coses s’embolicaran una mica mes del compte. Respireu a fons i deixeu passar les situacions tenses amb més calma. És bo dir les coses importants quan s’està més tranquil. També és bo no esperar res així tot el que arriba és millor. Valoreu el que teniu i no desitgeu tenir més.
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindreu molta facilitat per dir les paraules adequades en el millor moment, això us pot servir molt per temes de feina i per temes de diners, sereu uns bons comercials. Heu de mirar de no dubtar del que teniu pensat i heu de seguir amb fortalesa les vostres idees per anar bé. També tindreu unes sensacions curioses en el camp de l’amor, us sentireu atrets per persones en les que no us havíeu fixat abans.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Us enfadareu fàcilment, serà qüestió de que us agafeu les coses en calma, que no cal estar de mal humor. La cosa està en canviar-li l’aire i riure amb les situacions. Sempre hi ha un costat bo en tot i l’heu de trobar per estar millor. A part de que en aquests dies serà més interessant anar vivint el moment sense  fer gaires plans ja què les circumstàncies us faran variar a cada moment.  

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
Voleu fer moltes coses però les vostres responsabilitats no us deixen, no us hi poseu d’esquena. Tot es pot fer amb la calma i l’organització, només cal proposar-s’ho. De fet tindreu uns dies en els que us anirà bé fer un plantejament de com us heu de moure per donar més vida a la vostra vida. Planejar algun viatge seria molt interessant i bo per vosaltres i també els vostres, serà una manera de crear vincles. 

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
La mare us pot donar algun maldecap o senzillament la podeu tenir molt al cap, d’allò de pensar-hi sovint. No és res dolent, tot al contrari els pensaments poden ser bons i cal reflexionar sobre la seva visió de les coses, a l’igual ens ajuda a actuar diferent i a trobar bones maneres d’enfocar les situacions que vivim. Haureu d’anar en compte amb els diners que els podeu perdre pel camí i no cal.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
Encara que tingueu males pensades en el tema de que no us refiareu de ningú, heu de mirar de no veure-ho tot tant negatiu, hi ha vegades que vosaltres actueu igual com els que ara mateix penseu que ho fan malament. El que si podeu fer es anar a buscar la manera de divertir-vos sense pensar tant i trencant amb la monotonia i la rutina, us anirà be i tot us farà riure més.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
No serà que tingueu vergonya però si que no us acabareu de sentir bé amb el vostre cos i agafareu manies, que la veritat són ben absurdes. Ja podeu mirar capa un altre costat i buscar la manera d’aprofitar millor el temps per viure que perdre’l amb manies innecessàries. Teniu bones opcions per temes de economia i cal que hi dediqueu alguna estona per saber veure per on ho podeu enfocar millor i treure’n benefici.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Si teniu fills haureu de ser conscients de que les coses no seran massa fàcils, les converses amb ells poden ser serioses i cal que us hi poseu bé per anar a buscar la manera de fer arribar la informació d’una manera entenedora i sobretot sense pressió. Si no teniu fills tot això que us estalvieu. Aprofiteu per centrar el vostre capital monetari que ara mateix el podeu tenir en un bon moment.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Fareu canvis d’acció sobtats sense pensar, per una banda això es bo però per l’altra és una mica arriscat el fet de que no penseu, ja que us podeu posar en algun embolic que no us cal. Intenteu ser més conscients i tot anirà millor. També us pot ajudar practicar algun esport o algun entreteniment que us agradi, podeu anar a nadar, o a córrer o anar a fer mitja, el que us vingui de gust.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Estareu molt romàntics però no dedicareu massa temps a la parella i això no és massa bo si la voleu mantenir. Potser estaria bé que li dediquéssiu una mica de temps. El tema està en que els amics i les coses que feu a fora us absorbeixen masses estones. De totes maneres us cal passar-ho bé, o sigui que esforceu-vos a gestionar bé les hores i així tindreu temps per tot el que calgui. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada