Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Estareu una mica dispersos i no us enfocareu gaire bé a les feines que heu de fer, és important que busqueu la manera de fer les coses bé i que treballeu per buscar potser no la perfecció però si els detalls més petits per anar a donant un caire més potent al que se us posa al davant. La qualitat serà un punt a favor vostre, tant a la feina com a casa amb els vostres.

Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Encara que les coses no us vinguin de cara estareu valents com per afrontar el que faci falta i tindreu la força per poder superar el que us trobeu amb molta tranquil·litat. La vostra capacitat de superar els problemes us farà ser bons consellers i companys de persones més febles que necessiten algú amb caràcter al seu costat. No deixeu d’ajudar a qui us ho demani ja que en algun moment potser els necessiteu vosaltres.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Seran dies de contrastos ja que per alguns temes us serà fàcil veure clarament que és el que voleu i per d’altres temes estareu més ofuscats que mai. Mireu de no prendre decisions a la torera i valoreu bé què és el que més us interessa per ser conscients del que triareu. El millor és que tindreu molta energia per afrontar-ho tot només cal que la vulgueu fer servir i l’encareu i dirigiu tal com toca.
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
Hi haurà moments en els que us semblarà que tot està parat i que res no avança. En realitat serà així però serà una manera de poder assimilar millor els canvis que esteu fent i les noves situacions que se us preparen de manera natural. No sempre un fa coses per canviar, a vegades les situacions venen soles i ens marquen els canvis. La història estar en deixar fluir i acceptar el que ens arriba.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
A casa tot va be però sembla com si se’n preparés alguna de grossa, el tema està en que hi ha possibles despeses per electrodomèstics, aneu-vos preparant i feu una mica de bossa per si de cas la cosa es complica. Esperem que sigui poca cosa i s’arregli de manera fàcil. També cal tenir present que tindreu un efecte molt curiós amb els aliments, potser feu alguna al·lèrgia o alguna cosa que us fa mal.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
És un bon moment per trencar amb els costums que teniu i buscar sistemes nous per fer les coses. Tindreu la capacitat suficient per buscar solucions i per encarar la vostra vida de manera eficaç i directa, ara bé heu de deixar marge i no us ho vulgueu menjar tot, també hi heu de perdre alguna cosa, ja bé sigui material com emocional. Sigueu valents per adaptar-vos i tot anirà bé i us serà fàcil.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
És el moment d’arriscar-se en el camp de la feina buscant algun canvi per millorar, això no vol dir que hagueu de fer alguna animalada com deixar la feina si en teniu per anar a buscar alguna cosa nova sense pensar, però si que us dona la possibilitat d’anar a buscar i trobar alguna cosa interessant que us aporti una nova visió de la vida i del vostre camí per renovar-ho tot plegat per bé.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
El món de la parella serà el que més maldecaps us portarà aquests dies, sense voler us plantejareu el tema de mil maneres per saber en quin punt esteu i valorareu cap on voleu anar i què voleu fer. Sempre és interessant que es valorin i s’analitzin les coses però tampoc cal ser tant perfilats en tot. Estaria bé que dediquéssiu alguna estona a divertir-vos i a somriure o riure de situacions còmiques vostres.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Veureu les coses molt clares però us costarà controlar la vostra manera de parlar i això us farà comunicar de una manera complicada o difícil d’entendre. El desnivell que portareu serà considerable i us farà contradir en temes com ara els estudis, per tant seria molt interessant que us asseguréssiu del que digueu i del que creieu per primera estar més segurs vosaltres i segona per no sentir-vos perduts quan algú us cridi l’atenció directament.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
La serietat i la responsabilitat dominarà la situació però al mateix temps hi haurà una facilitat molt gran d’estar contents i alegres davant de tots els successos que us aneu trobant. De fet sereu vosaltres els que arrencareu somriures a les persones que teniu al vostre voltant i que sense més ni més fareu animalades varies per fer riure als demés. Les rialles es contagien i estareu ben animats a fer riure a tothom.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Cada vivència i experiència diària ens dona coneixement i ens obre portes a aprendre el que val la vida. Si som valents i sabem aprofitar els aprenentatges farem un creixement intern que ens durà a ser millors persones i a valorar molt millor els regals que ens dona el poder estar vius. A banda d’això sempre que considerem la sort que tenim de poder estar vius ens farà ser més positius i més actius alhora. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
En el camp dels amics haureu d’aprendre a organitzar-vos i a mantenir-vos amb les vostres idees ben fermes, si no ho feu així el mes probable és que acabeu perdent la vostra seguretat i us acabin fent fer allò que no teniu ganes de fer. Llavors és necessari que us imposeu en el grup per aconseguir portar endavant les vostres idees. Tampoc cal que sigueu molt tossuts però si una mica insistents per aconseguir-ho.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada