Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
La dieta pot ocupar part de la teva atenció. Sembla que vols adoptar alguns hàbits sans i fer esport. T’anirà bé, donat el teu potencial energètic i descansaràs millor.
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Les amistats poden tenir un gran protagonisme aquests dies. Retrobades i sortides per celebrar es poden donar. Possibles despeses en productes tecnològics o telefonia.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
Etapa que pots començar a interessar-te per activitats poc corrents. Especialment les que tinguin a veure amb el món espiritual i la resolució de conflictes interiors.
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
Projectes pels mesos vinents, però encara una mica incerts. Si vols estar més tranquil, et tocarà estructurar-los adequadament, doncs no tot és tan senzill. Documenta’t.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Recordes vivències amb amics i això et fa feliç. Il·lusió per dur endavant alguns plans amb la parella. Sents que junts serà més agradable i el camí es farà més planer.

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
A la feina pot haver-hi novetats com ara un cap nou que renova l’empresa i la manera de treballar. Són dies per fer alguna sortida amb la família a algun lloc assolellat.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
Els imprevistos poden estar a l’ordre del dia. Procura no perdre la paciència, especialment amb la gent més jove i la família política, que estaran una mica insistents.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
T’has decidit a renovar la teva vida social, et ve de gust veure noves cares i deixar enrere algunes coses del passat. Però per no repetir-lo també has de canviar tu.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Estarà bé recuperar el contacte amb una vella amistat que també et recorda. En l’horitzó s’albiren canvis pel que fa al sector professional i si li poses il·lusió, millor.

Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Et ve de gust moure fitxa en un assumpte sentimental, especialment si sents que la cosa s’ha estancat una mica. És probable que no dubtis i tiris endavant amb coratge.

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Tens la impressió que les coses no passen, com si el temps s’hagués congelat. Potser cal estar atent a la realitat. De ben segur que hi ha alguna cosa que està canviant.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Diferent manera de percebre les coses. Obres la ment a la novetat. El sector material està subjecte a variacions, pot canviar la font d’ingressos d’un dia per l’altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada