Aries: Alerta amb la conducció!


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril
Haureu d’estar alerta en la conducció, teniu tendències a trobar entrebancs i sorpreses a la carretera. Tan sols cal que estigueu atents i tot controlat. Per altra banda en el camp de la feina hi poden haver moments de tensió per temes que no us pertoquen directament però que us afecten en la vostra manera de ser i de fer les coses. No us atabaleu, és millor anar fent poc a poc sense voler destacar.  
Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig
Només pensareu en marxar, viatjar i veure coses noves, és un bon moment per fer plans de vacances, ja que hi posareu moltes ganes i trobareu coses interessants per fer. Encara que tingueu algunes manies amb el vostre cos, tindreu el guapo pujat i us diran coses boniques, ja us les podeu creure i estar ben contents, no passa gaire que et diguin coses maques. Tindreu molt bon rotllo amb la mare, parleu amb ella si podeu.

Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny
La vostra imatge i manera de fer captivarà a persones que no coneixeu i que us poden aportar bones idees i bons canvis en temes laborals. Heu de ser una mica atrevits i no tancar-vos en vosaltres mateixos. És bo interactuar amb altres persones que sempre aporten noves idees. Per altra banda si esteu en època d’estudis heu d’aprofitar que tindreu bona capacitat de retentiva i us pot servir molt per estudiar i aprendre molt. 
Cranc

del 21 de juny
al 21 de juliol
Buscareu amics fidels i que us entenguin, esteu cansats de que us prenguin el pèl i de que realment quan us fa falta algú, aquest no aparegui. Heu de ser una mica més tolerants i entendre que les persones que es creuen en la nostra vida només hi estant de pas i cadascú mira sempre per estar bé ell, de la mateixa manera heu de fer vosaltres. Quan tu estàs bé pots començar a repartir.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
És molt probable que hagueu d’estar en contacte amb persones que estaran retingudes, ja bé sigui en un hospital, centre o residència. Només us demano que sigueu pacients i que entengueu que el vostre paper allà és de donar suport i de recolzament a la persona retinguda, necessita de la vostra companyia. Segur que us sentireu molt millor si esteu allà ni que sigui uns estoneta per animar a la persona en qüestió i somriure junts.

Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre
Les coses se us posaran bé per poder viatjar i per canviar de rutines, només cal que us deixeu portar i que decidiu cap on voleu anar i què se us planteja. De fet tot us anirà bé si no us atabaleu gaire, els nervis sempre ho espatllen tot. També us caldria fer una mica d’esport, el vostre cos us ho demana a crits i us sentireu molt millor si li feu més cas.

Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre
El tema de diners us tindrà molt remoguts, sembla que la cosa es mou de una manera lenta i és difícil de portar. Heu d’estar tranquils que tot es farà però el temps és necessari per poder-vos recuperar de les despeses que se us han acumulat. No se us acudeixi pas demanar diners a ningú i menys a cap amic, la cosa es pot embolicar i podeu acabar enfadats per una tonteria que no us portarà enlloc.

Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre
La bona comunicació amb la parella o amb les persones de confiança del vostre entorn, us farà estar molt més tranquils i contents davant el vostre dia a dia. Notareu que no esteu sols i que es preocupen de vosaltres, cosa que sempre fa sentir bé. A tothom li agrada sentir-se protegit i estimat. Tindreu uns dies genials per anar a visitar llocs i descobrir nous horitzons, no us estigueu a casa tancats, sortiu.

Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre
Se us acudiran un munt de idees descabellades i divertides, si podeu fer-ne alguna no la deixeu passar, esteu en un bon moment per deixar-vos anar i sentir com tot va bé. La única cosa que cal tenir present és que si teniu germans o germanes o amics que es pot dir que assumeixen aquest paper, els haureu d’ajudar d’alguna manera, sobretot en l’aspecte emocional, on els hi caldrà suport i amor incondicional.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener
Tindreu molt de moviment relacionat amb les coses que feu per diversió, la veritat és que estareu ben distrets i no tindreu massa temps per pensar o per avorrir-vos. De totes maneres, encara que us ho passeu molt bé, heu de mirar de no deixar de banda les vostres responsabilitats que sinó després les coses van malament i per la vostra part teniu remordiments de consciència i us sentiu una  malament quan hi penseu detingudament. 

Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer
Direu les coses d’una manera potser massa directa i sense filtres, per segons què ja està bé, però per algunes coses és millor tenir una mica de tacte. Penseu que quan es parla massa directa es pot ferir la sensibilitat de qui us escolta i probablement podeu acabar trencant alguna amistat de molt de temps per només donar alguna opinió de manera brusca. Penseu en si us agradaria que us ho diguessin a vosaltres.

Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març
Estareu molt romàntics i poètics, ho haureu d’aprofitar per seduir a la persona adequada. Potser no us serveix per lligar però si per reafirmar l’amor que sentiu per algú concret. És maco dir el que sents a algú sense esperar res a canvi. Tindreu facilitats de que tot us vagi bée i us heu de sentir satisfets i contents per aquest motiu, gaudiu del que se us presenta i no us deixeu passar res.