Els Sagitari heu de vigilar amb la salut del 14 al 20 de maig


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Compte amb les begudes massa fredes i els corrents d’aire doncs la teva gola pot estar especialment sensible aquests dies. Et reafirmes respecte a un assumpte econòmic.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Ja no posposis més un assumpte de salut. Posa’t les piles i comença a cuidar-te més, perquè de ben segur acabaràs trobant un tractament a la teva mida. Tingues paciència.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mirar cap a un altre costat t’ajuda a no pensar en algunes coses però tot segueix al seu lloc. Compte amb la mala alimentació, aprofita el bon temps per menjar més fruita.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Algunes coses han canviat darrerament a la teva vida i el panorama que vius és diferent del que potser havies imaginat. Sembla que potser toca improvisar alguna solució.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Planeges viatjar i tot plegat dependrà de l’economia de la qual disposis. Si això no és materialment possible, cercaràs les alternatives necessàries per dur-ho a terme.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Un familiar proper pot col·laborar en fer-te la vida més agradable si li demanes. No esperis que endevinin el que necessites. Comunica-ho i potser et sorprendràs.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si notes cansament o més del que seria normal, potser és hora d’avaluar la teva dieta i la manca d’alguns aliments bàsics. Cerca el teu especialista, no t’automediquis.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si el que desitges ara és recuperar la teva relació de parella, potser hauràs de canviar algun hàbit que no ajuda gaire a millorar les coses. Per entendre-ho, mira enrere.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

La salut és important, dóna-li el seu temps i atenció necessaris. Tendeixes a despreocupar-te’n i després et lamentes. El terreny de l’amistat es troba en stand by.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Sospeses la teva relació i valores de la manera més objectiva possible, el que t’aporta. Parla amb la parella, sobretot si pateixes per algunes qüestions sense resoldre.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Madurar sempre comporta deixar enrere algunes coses i acceptar-ne d’altres. Potser és moment de triar què vols conservar i què no. Gaudeixes d’alguna activitat amb gent afí.
 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els darrers obstacles t’han ensenyat algunes lliçons importants ben apreses i ara és un bon moment per començar a aplicar-les. Deixaràs a més d’un amb un pam de nas.

 

TOTES LES NOTÍCIES