Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

La vostra capacitat d’iniciativa serà molt alta i no us costarà gaire arrencar projectes nous i tenir idees interessants per poder fer coses diferents, entre elles pensar en viatjar i comunicar-vos amb persones que potser són molt diferents de vosaltres però que tenen un encant especial en aquests moments. Tothom pot ser interessant en un moment donat, no us heu de privar mai de conèixer a ningú per estrany i diferent que el veieu de vosaltres.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sabreu posar seny davant situacions complicades que se us plantegen en temes lligats a la feina i també en les coses de casa. Sempre és bo ser responsable i saber fins on es pot arribar i quines són les coses que es poden deixar de fer i quines s’han de mantenir. Heu de procurar ser sensats i pensar en el que convé més i de quina manera podeu deixar-ho tot lligat i bé, si ho necessiteu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

La sinceritat amb els amics és bona, però de vegades la manera de dir les coses pot complicar una mica la situació. És important que penseu abans de parlar i que sobretot busqueu la manera de dir el que penseu sense ofendre. No és la vostra intenció però us serà fàcil posar-hi la pota. Us convé més dedicar-vos a treballar i a fer coses útils de manera més activa i productiva, anireu millor, serà més fàcil.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Heu de procurar no fer massa cas a les vostres intuïcions, aquests dies us farien anar per camins més complicats i no us deixarien estar tranquils. Hi ha situacions que ens fan pensar que tot va malament quan no és així, ens entra una tendència a dramatitzar les coses i això porta a un espiral complicat de parar. Com que aquests dies sembla que això és el que s’esdevé, és millor pensar amb el cap.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tindreu ganes de cuidar més el vostre físic i això és bo, tenir el cos sa marca tenir la ment sana també. Està bé treballar-se un mateix per millorar. Tindreu moments amb una mica d’excés d’egocentrisme i cal que no deixeu créixer perquè a la llarga us podria portar algun maldecap. Valorar-se està bé però no cal sobrepassar-se pensant que som els millors en tot perquè sempre és millorable.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Els diners us portaran una mica de caps, heu de mirar de no jugar en jocs d’atzar perquè teniu totes les opcions de perdre i això encara us donarà més problemes. Són dies en els que el millor que podeu fer és anar a la segura en tot i contar bé el que teniu i el que podeu gastar en cada moment per no tenir maldecaps després, pensar amb el cap és el millor.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Podreu assentar moltes coses relacionades amb la feina i amb la vostra estabilitat. Si heu de fer plans de futur són dies perfectes per fer-ho ja que sabreu trobar la manera d’assegurar-vos del que us pot anar millor. També tindreu la facilitat de que persones amb influències us donin un cop de mà en els projectes que teniu posats al cap. No deixeu passar cap oportunitat d’avançar. Costa molt obrir-se camí i ara podeu fer-ho.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Tindreu molt bon rotllo a casa i les coses us aniran força bé tant en àmbit de feina com de relacions. Us costarà poc ser feliços i això val la pena, ja que costa trobar maneres d’estar bé i a vosaltres us serà fàcil. En el tema de diners la cosa canvia, ja que les despeses seran més altes del que teniu previst i tindreu algun maldecap per arribar a tot plegat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hi ha moltes tendències a que se us remogui tot en temes personals, tindreu ganes de fer canvis, ganes de viure coses diferents i estareu molt inquiets. Això és bo perquè la vida està per viure-la però cal que sigueu conscients de que tot té el seu moment i precipitar-se no és gaire bo. Per altra banda és bo que tingueu aficions que us omplin i us facin créixer amb ganes com a persones actives.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tot i que no sigueu gaire ben vistos, és important que us comenceu a posar al cap que heu de prendre les decisions que realment us omplin i siguin el que sentiu de veritat i no el que se suposa que heu de sentir o fer. Sempre que fas les coses a contracor acaben malament, per tant heu de ser sincers i actuar segons el que sentiu de veritat, així tot anirà millor i més real.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Us sentireu una mica sols, cosa que pot ser un problema o pot ser una alliberació depenent del que sentiu vosaltres, si teniu por de la soledat serà difícil de portar, però us anirà bé per experimentar que heu de contar amb vosaltres mateixos. Si per contra sentiu que és una alliberació us anirà bé per deixar-vos anar i sentir que podeu fer i estar tranquils sense donar cap explicació de res a ningú.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La vostra capacitat de seducció us farà estar a un nivell ben entretingut, serà fàcil que us mirin i que destaqueu al mig de la gent pel vostre tarannà de seguretat i de bon rotllo. Aprofiteu la situació si us convé i poseu-hi ganes si la cosa es posa a mida. Per altra banda heu d’anar amb compte amb aquelles persones que sembla que us volen ajudar massa, potser la intenció és una altra.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada