Alerta, que els Sagitari tenen ganes de discutir amb els altres!


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Les amistats i les ganes de fer coses us portaran a veure destins per tot arreu, si podeu marxeu on convingui, que us anirà de perles agafar carretera i manta. De fet anar sobretot a veure el mar i estar en contacte amb la natura se us posarà molt bé i us donarà energies per portar-ho tot endavant sense problemes, per tant res de quedar-vos a casa, traieu el nas al carrer acompanyats dels amics i llestos. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La vostra vena artística us farà tenir una visió diferent dels paisatges i de les coses que podreu veure amb els vostres ulls. Mireu d’aprofitar aquesta facilitat que tindreu i gaudiu de les avantatges que això us suposarà. No seria mal moment per potenciar la pintura, l’escultura o si més no la dansa. La cosa està en que heu d’experimentar tot allò que vagi lligat amb l’art. Us ho passareu molt bé i riureu molt.  


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

 La família serà un puntal per vosaltres aquests dies, el suport que us donaran i la tranquil·litat que sentireu amb ells us farà sentir còmodes i bé. A banda d’això tindreu el guapo pujat i us vindran ganes d’anar a lligar, aneu en compte que us podeu trobar amb algun fracàs. De vegades es tira la canya a algun peix que no està disposat a picar. No us ho agafeu malament si us rebutgen o us engeguen.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindreu un lligam especial amb tot el que està relacionat amb la natura, les plantes, els arbres etc… si podeu mireu de treballar-hi una mica, ja bé sigui llegint, o observant o olorant. La cosa està en prendre consciència de la importància de la natura dins la vostra vida en aquests moments. Pot ser una experiència ben curiosa i interessant, tant per aprendre com per sentir allò que moltes vegades deixem passar de llarg. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 Tindreu molt bon gust amb tot, de fet estareu amb un aire molt sibarita i amb moltes manies incloses a l’hora de menjar o de beure. Demanareu que us ho donin tot molt ben servit i amb molta qualitat. Heu de mirar de no ser tant exigents, que no cal fer passar una mala estona a qui us està preparant el menjar o a qui us l’està servint. La tolerància és un grau. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

 En el camp de la feina hi pot haver una mica d’enrenou, que potser no us afecta directament a vosaltres però que de rebot farà que us sentiu incòmodes. La cosa està en que heu de mirar de passar desapercebuts i no posar-vos al mig de la història, perquè sinó després sí que us pot esquitxar malament i hauríeu de pagar unes conseqüències que no calen. Sigueu prudents i manteniu-vos al marge de tot.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Els diners us portaran una mica de cap, sembla que tot són despeses i que només us vegin per pagar. Això passa a temporades i quan passa és una mica de mal portar perquè els diners costen molt de fer i marxen molt ràpid. De totes maneres no us heu pas d’amoïnar perquè ja podreu remuntar sense masses problemes, només cal que estigueu al cas del que us toca pagar i anar fent poc a poc. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els maldecaps us vindran pels vostres germans, si en teniu, és clar, sinó també us poden venir per aquelles amistats que es pot dir que són com germans. El secret estarà en que heu d’anar a la vostra i no entrar en discussions de cap mena amb ells. Els deixeu dir i no doneu massa importància als comentaris que facin i menys si van relacionats en la vostra vida amorosa que és personal. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tindreu moltes ganes de discutir, però per fer crítiques constructives i per aprendre a veure les coses des d’una nova perspectiva. Això està bé tot i que hi haurà persones del vostre entorn que no ho veuran tant clar. Mireu de ser una mica respectuosos, sobretot si estem parlant de crítiques que per molt que siguin constructives no deixen de ser crítiques. A ningú li agrada que li critiquin res, sigueu delicats i respectuosos.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La figura del pare estarà molt present aquests dies en la vostra vida quotidiana, en part ja està bé, perquè us pot proporcionar una manera diferent de preparar les coses i de solucionar problemes, el tema està en que la vostra tendència no serà de fer-li massa cas. No us queixeu si després us heu de sentir allò que molesta tant del “ja t’ho deia jo”. Valoreu els consells que us arribin i penseu abans. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu uns dies molt lligats amb els animals de tota mena, és com si us vinguessin darrera i només faran que passar-vos coses curioses amb ells. Viviu les sensacions amb ganes i estigueu pendents de que de vegades ens donen missatges ben interessants per millorar la nostra vida. És bonic saber sentir i saber rebre l’estimació dels animals siguin quins siguin ja que tots tenen el seu valor i la seva força interior bona. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estareu exageradament contents i sabreu irradiar aquesta alegria arreu, cosa genial per a tothom, ja que no hi ha res millor que estar envoltat de bon rotllo per contagiar-se i estar content també. Es pot dir que sereu una injecció de bones energies per les persones que tinguin la sort d’estar al vostre costat. Nomes us caldrà anar en compte amb els diners que us marxen molt ràpid de les mans i això no va bé.