Els Lleó hauran de posar alguns límits a la feina durant la setmana del 15 al 21 de gener


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Com menys parlis dels objectius, millor. No tothom està disposat a entendre’t. Pots mostrar un excés de preocupació per qüestions que el que demanen és temps i paciència.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Aprofites les rebaixes per posar la casa al dia. Fa temps que vols fer algunes millores a la llar i ara hi posaràs atenció. Pots rebre la visita d’un amic que viu lluny.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Intentes tornar a la normalitat després de festes i et costa una mica gestionar el ritme. Cercaràs com tenir més temps i seguir amb una activitat que has començat fa poc.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pots haver iniciat una relació de parella darrerament i ara entres en una fase més íntima. A poc a poc aniràs obrint-te doncs no reveles les teves interioritats fàcilment. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 A la feina et tocarà posar alguns límits. No tothom té bones intencions i tot i que ho saps, ho acceptes, però arribarà un punt que diràs prou, doncs t’hi jugues massa.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Aquest any pot ser que ja et decideixis a augmentar la família. No sempre és fàcil gestionar l’amistat amb sexe. Pensa en si això és el que vols realment, no t’enganyis.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Cada cop perfiles millor els teus objectius doncs ja no vols perdre el temps i apostes per ser una mica més egoista. Saps que no tothom mereix el teu temps i dedicació. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La teva ment i la teva intenció poden estar enfocades en l’obtenció de més ingressos. En els darrers temps has après a gestionar millor l’economia i vols treure’n profit.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Les darreres setmanes pots haver-te sentit seriós i capficat. Si necessites donar el teu temps pels altres, compte a qui li regales, no tothom és digne de la teva atenció.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Una de les coses a aprendre aquest any és que el que no és realment important et rellisqui una mica més. Baixa l’autoexigència i veuràs com també la teva salut millora.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Se’t desperta cert interès a millorar l’alimentació. A vegades no la cuides prou i ara cerques noves maneres de cuinar. Tens ganes d’innovar, i no solament a la cuina.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si fa temps que no viatges, cercaràs la manera de fer una escapada. Es desperta la teva vena exploradora i vols conèixer altres horitzons. Necessites trencar la monotonia. 

TOTES LES NOTÍCIES