Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

És hora de començar a decidir com mous fitxa en un assumpte laboral que està aturat. El temps passa i potser cal prendre una decisió. Possible consulta legal a un advocat. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Una bona dosi de realisme et proveirà del que necessites per enfrontar algunes qüestions vitals. Evita, però, caure en una excessiva apatia que complicaria les coses.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tens la impressió que volen organitzar la teva vida i tu només vols fer la teva. La pràctica d’esports o algunes activitats a l’aire lliure t’ajudarà a alliberar tensions. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Més opcions per triar el que vols fer i més persones que entren a la teva vida per ajudar-te a tirar endavant. No tothom serà del teu gust però això ja és un altre tema. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Poses atenció en hàbits de salut i la dieta. Vols sentir-te a gust i no vols que els altres imposin les seves idees. Cedeix una mica amb els que estimes. No sempre tens raó. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Interès en aquelles petites coses que t’agraden, en gaudir dels teus talents i en passar-ho bé. Els nens i el món infantil en general, et proporcionen grans satisfaccions.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Necessites comunicar-te, establir vincles amb els qui comparteixes maneres de veure la vida. A casa et pots sentir sol. Si tens parella, planegeu activitats conjuntes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Pots sentir que ha arribat l’hora. T’agradaria deixar alguns assumptes clars. Però hauràs de posar mida en les teves intencions. Cal respectar les opinions dels altres. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et fas el valent però com tothom, tens pors i angoixes. Abans de suportar en silenci més temps, potser caldrà valorar les circumstàncies amb seny i, si cal, demana ajuda.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

T’acompanya una aura de misteri i pots sentir que vius un estat de permanent alerta i atenció vers el que t’envolta. Està bé observar però no cal passar-se de desconfiat. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Es fa necessari trobar la manera de descansar bé i fer la desconnexió deguda, diàriament. Es desperta algun interès cap al món del misteri i del més ocult que et sorprèn. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Pots viure càlids moments amb amics, amb algunes trobades que gaudiràs com a tu t’agrada. Renoves esperances i tries metes més realistes pel teu futur. Penses a invertir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada