Horòscop de l’1 al 7 de gener


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Potser la parella o algú altre, t’ajudarà a tenir una visió menys rígida i bel·licosa de les coses, sobretot del futur. Tenir fe i deixar-se portar és a vegades, necessari.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sembla que el passat et visita o bé tu el cerques. Si creus que has de fer un pas enrere per deixar alguna cosa clara o demanar perdó, ara pots trobar millor receptivitat.
 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Penses que la parella o els altres et porten la contrària però realment el que passa és que tothom té el seu punt de vista. Adaptabilitat i comprensió són aconsellables.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Millor estabilitat material però també la necessitat de cercar oasis d’evasió per equilibrar el teu cos i ànima. Vas organitzant el teu dia a dia i tens plans pel futur.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et concentres en tasques domèstiques que has deixat enrere. Valores treballar a casa o dedicar temps a un negoci propi. Compte amb les mentides, poden passar-te factura.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Potser caldrà revisar de nou alguns conceptes que apliques en la teva relació amb els altres. Sempre hi ha coses a millorar i ser conscient del que fem és un primer pas.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sents més necessitat d’assegurar-te a nivell econòmic, familiar, sentimental… Vols cohesió i compromís. Ara mateix no tens tantes ganes de jugar. Prefereixes l’estabilitat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Fins i tot aquells que no volen saber gran cosa de la família, tindran algun contacte. Augment de la vida social i també de la teva moderació verbal en algunes qüestions.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Potser ets envejat a la feina perquè les coses et van millor o perquè senzillament tens el suport dels superiors. Pensa que si bé t’has de protegir, qui enveja, pateix.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

En aquest moment pots ser el rei de la festa. Et costarà passar desapercebut, atraus les mirades perquè brilles especialment. Tindràs la sensació d’haver arribat a casa.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si normalment ets sociable, ara preferiràs la solitud i l’aïllament. Sobretot si necessites posar idees en ordre per organitzar l’any que comença. Gaudiràs de la meditació.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Fugiràs de les presses, vols fer les coses bé. Vius un moment dolç i especialment sensible. Les qüestions de patrimoni o familiars sembla que et fan fer gestions diverses.