Horòscop del 25 al 31 de desembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ajustaràs l’agenda per passar més temps amb els teus, especialment si hi ha nens. Intueixes canvis en el sector professional i penses en com encarar-ho de manera favorable. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Recentment hi ha hagut canvis a la teva vida i per primer cop et trobes fent algunes coses. Deixar alguns hàbits no és dolent, de fet potser ho necessites per evolucionar. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Acostumes a anar a la teva i encara que t’agrada relacionar-te, fer-ho en profunditat pot ser tot un repte doncs tens molts interessos i variats. Augment de contactes.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pots experimentar algun retrobament familiar. Les coses ja no són com eren, el temps passa i veuràs que ja només queda el record d’alguna època. El millor moment és ara.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si habitualment ets contingut pel que fa a les teves emocions, sentiràs que les expresses de manera més espontània i deixant l’orgull de costat. Això t’aproparà als teus.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Cuida la teva salut tan bé com es mereix. Tot necessita el seu espai i dedicació i per davant de la feina hi ha el teu benestar. La clau del moment pot ser prioritzar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Els assumptes domèstics demanen temps. Ja sigui renovar la decoració, un trasllat o atendre al clan familiar. Reclama la teva atenció la mare o una figura femenina. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Si has posat uns quilets, millor espera a acabar les festes. Tens ganes de celebrar i de passar-ho bé i no penses perdonar alguns plaers. Augmenta la fe en la teva persona.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pot passar que quan pensaves que l’economia no podia anar pitjor, sorgeixi un ajut providencial. Interès en alguna creença o augment de la necessitat de veure més enllà.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Felicitats, el Sol entra al teu signe i renoves energies. Et proposes una millora laboral i pots trobar-te amb el cap en altres assumptes mentre la majoria celebra el Nadal. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No tothom pensa el mateix. A vegades et pots embolicar en converses per reafirmar el teu punt de vista, de manera excessivament contundent. Contempla altres realitats.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

El temps passa i sents que perds alguns trens. Vols una millor estructura del temps i no desitges perdre’l més. Per poder organitzar-te hauràs de prendre-t’ho seriosament.