Horòscop del 23 al 29 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Alguns canvis d’hàbits poden ser favorables per a la teva salut i l’augment de l’exercici, encara que et costi ser constant, pot ser una genial via d’escapament i d’equilibri. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pots enfocar-te en la teva vida sexual, sobretot si durant temps l’has deixat de banda. Cerques millores en l’àmbit laboral, algunes les assoleixes, altres no depenen de tu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Tens esperances i nous projectes laborals que t’ajudarien a alliberar-te. No defalleixis, persevera si això és el que realment vols i mira de centrar-te en poques coses.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Més inspiració i creativitat que t’ajuden a escala personal i laboral. Ara pots deixar el teu segell personal i convèncer algunes persones escèptiques del teu talent.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Abandones una etapa tranquil·la i entres en un període intens. No et conformes amb qualsevol cosa, ets més exigent i vols el millor. Emocions profundes que et sorprenen.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Preocupació pels teus, prioritzes el teu interès a protegir la família o fins i tot augmentar-la. Si esperaves uns diners, sembla que pot arribar el moment de cobrar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

El pitjor enemic pots ser tu mateix. No saps com dir quelcom que bull dins teu i t’enverines tot solet. Calma’t, posa en ordre el que vols dir i cerca el moment adequat. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Felicitats! El Sol arriba al teu signe per encetar un nou període que es presenta pròsper amb la visita de Júpiter. Gaudeix del teu aniversari i de l’any que comença.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pots sentir que arribes a l’etapa de culminació d’un projecte o al final d’una etapa que t’impulsava cap al futur. Ja hi ets i el que et tocarà és valorar des del més intern.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

No permetis que l’estrès i les obligacions t’afectin fins al punt de perdre l’amabilitat o el bon humor. Posa límits al que no deixa que la teva vida sigui agradable.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aprofita el que has après, allò que ve amb els teus talents innats. Tot plegat et pot ajudar a obrir camins en aquest moment, en què poden donar-se diverses oportunitats. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Hi ha un indret al qual t’agradaria tornar, si no ho pots assolir, hi somniaràs. Introspecció i preocupació per temes materials. Pot arribar un ajut econòmic que esperes.

TOTES LES NOTÍCIES