Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Seran bons dies per vosaltres sobretot en el tema dels diners, és com si us criessin, la llàstima és que de la mateixa manera que us venen els feu marxar, mireu de no deixar-los escapar tan ràpid. Per un altre costat us poden fer alguna proposta que pot canviar una mica el vostre tarannà de vida, serà alguna cosa relacionada amb la feina i que en un principi us semblarà que no ha de anar prou bé.  


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Són uns dies ideals per posar seny, que ja us convé, últimament portaveu una mica d’esverament a l’hora de fer les coses i la veritat és que el fet de pensar no era pas el que més fèieu servir, per això sol, ja us va bé agafar una mica de seny. També heu de tenir amb compte que la vostra relació de parella, serà la que us farà posar les piles amb aquest tema, feu-li cas, anireu bé.  


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

L’aspecte amb el que se us veu millor és amb la relació de mare a fill(a), li podreu demanar el que vulgueu que si està a la seva mà segur que ho tindreu, ara tampoc abuseu, igual després s’enfada i encara hi perdeu. A part d’això seria molt bo que al llarg d’aquests dies feu algun tipus d’inversió, teniu aquest camp molt favorable sols falta que tingueu diners, no en calen masses, per si de cas.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Estareu molt lligats a la vostra parella, si en teniu és clar. Dons bé, la vostra impressió és que la parella us farà més cas del normal, per aquest motiu potser que tingueu idees una mica rebuscades fent que estar gelós(a) sigui una cosa normal, no hi ha res d’estrany, no us encaparreu i per cert el que més bé us aniria és poder moure-us i viatjar una mica que esteu molt parats últimament i canviar d’aires és bo.  

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La part sexual serà potser la que us donarà més maldecaps al llarg d’aquests dies, però no pas per tenir mal rotllo sinó que tot al contrari, estareu apunt en qualsevol moment, si podeu no us talleu i si no teniu ningú amb qui esplaiar-vos, ja em sap greu però haureu de mirar d’espavilar-vos que en aquesta vida no val a badar. També podeu mirar de desfogar-vos anant de festa amb els amics que teniu.  


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Intenteu mirar-vos les coses amb un punt de vista més positivista perquè si no ho passareu malament vosaltres i tampoc val la pena estar malament per una petita cosa de res, el problema és que us deixeu afectar massa per tot i això no és pas bo. Si podeu refugiar-vos amb la gent de casa vostra i deixeu que l’estimació que us donen arribi de ple, així veureu les coses de diferent manera i segur que millor.  


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Només esteu pensant en sortir de casa, en fer coses, en anar a veure coses noves, en resum que esteu com molt inquiets i no sabeu ni el perquè, tampoc cal que us ho pregunteu gaire, al cap i a la fi el més important és que per vosaltres l’important és moure-us. Si no teniu parella no tindreu problema per fer-ho, però si en teniu segurament us frenarà una mica i això potser que fins hi tot us molesti una mica.  


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

De tots els signes de l’horòscop potser sou els que teniu uns dies millors segons els vostres aspectes astrològics, la part positiva ve per vàries bandes diferents, la primera i potser més favorable és la part dels diners, la segona és la part dels amics i la tercera la de la parella que si no en teniu fins i tot la podeu trobar al llarg d’aquests dies, ja veieu val la pena que aprofiteu el moment i us ho passeu bé.  


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tot i que els diners tampoc us creixen ens podem agafar en que al llarg d’aquests dies haureu que fer de confessors tot sovint, la gent que coneixeu inclòs les que no tindran molta tendència a venir i explicar-vos coses que són molt íntimes de la seva vida, el vostre paper aquí és el de saber escoltar i en algun moment consolar a la persona que us obre la seva vida, us necessita.  


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estareu com una mica llunàtics, qualsevol cosa us farà canviar d’opinió amb una rapidesa bestial, canvis en tots tipus seran els que se us posaran davant, fins i tot voldreu canviar d’aspecte, de totes maneres no us esvaloteu que tampoc és tan greu, al cap i a la fi de tant en tant també és bo anar renovant l’aspecte i el tarannà de cada dia, el que heu de mirar és de no estar tant als núvols.  


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Ja era hora que el tema material se us solucionés una mica, potser no tant com voldríeu però, si una mica, ara a poc a poc heu de mirar com ho podeu fer per assegurar més el vostre futur, i buscar una manera per estabilitzar la vostra vida i sobretot agafar un ritme de treball més o menys fixe, us convé, perquè si no ho feu així tindreu moltes tendències a dispersar les vostres forces i les malgasteu.              


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aquests dies tindreu molt bon rotllo amb els vostres veïns, amb qui per norma general no és pas que hi tingueu massa relació, però aquests dies es veu que les coses us funcionen millor. Per un altre costat el que també se us marca és un recolzament important per part de la família en relació a una decisió que heu de prendre i que en certa manera us amoïna una mica, ho podeu fer bé, no hi patiu pas.