Horòscop del 4 al 10 de setembre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindreu una necessitat molt gran de manar i de posar ordre a la gent que us envolta, cosa que en algun moment pot portar algun problema per excés de fermesa per part vostra. Potser estaria bé que quan anéssiu a marcar les coses ho féssiu amb una mica de tranquil·litat i amb bones paraules. Bàsicament perquè el vostre estat nerviós us pot jugar alguna mala passada i fer que acabeu enfadats amb algú.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Necessitareu estar a la cresta de la onada, per aquest motiu potser fareu coses sense sentit que us faran patinar i perdre la vostra compostura, si podeu sigueu conscients d’aquesta situació i mireu de mantenir-vos al marge de ser el centre d’atenció. Tot serà més fàcil i estareu molt millor amb tothom. També cal que estigueu més pendents dels de casa, que bàsicament us troben a faltar una mica.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Les vostres amistats estaran al cas de tot i encara que us vulgueu amagar sentiments i sensacions, us veuran ràpidament i estaran allà per donar-vos un cop de mà, no us negueu a rebre ajuda, que sempre està bé saber que us poden donar un cop de mà. Alhora també hi ha un tema concret que us farà anar una mica despistats, és el tema diners, heu de mirar de controlar-lo una mica més del normal.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La feina serà el vostre maldecap d’aquests dies, heu de mirar de fer les coses amb la calma i no deixar que l’estat de nervis us passi factura i acabeu fent algun moviment que no us anirà massa bé. Si podeu estaria bé que us desfoguéssiu fent coses que us agradin i així us distraureu i la feina no us pesarà tant. Sobretot el més important és que us mantingueu al marge de les enrabiades i els mal rotllos.  

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Tindreu el guapo pujat i sereu un encant amb gairebé tot, però només en l’entorn familiar. Això és bo que ho tingueu clar pel fet de que si us confieu amb la vostra bellesa i aneu de sobrats acabareu amb alguna reacció inesperada d’alguna persona que no us acaba de conèixer i a la que no li agradarà gaire la vostra actitud. Per tant de bon rotllo però sense abusar de la seguretat que teniu en vosaltres mateixos.  


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Haureu d’anar molt amb compte amb els diners, de la mateixa manera que us en poden arribar un piló en podeu perdre molts en un moment, sigueu responsables i no us arrisqueu amb coses que no acabeu de tenir clares i més si hi heu de posar diners pel mig. El que si que us anirà bé seran les coses relacionades amb la feina, per tant enfoqueu-vos en treballar i treure el millor partit de la situació.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Bons moments per estar a casa amb la família i per saber què fer en cada moment. Aprofiteu per orientar la vostra vida cap allà on us sembli millor i no deixeu de buscar sortides als entrebancs que us aneu trobant pel camí. És moment de fer una bona evolució i de créixer cap a un bon lloc, però us heu de sentir capaços de fer els canvis que siguin necessaris i tenir ganes de fer camí cap endavant.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Alguna persona gran necessitarà del vostre suport, tant físic com psicològic, mireu de fer el que sigui necessari, encara que no us ho sembli, el sol fet d’estar al costat i de saber que compta amb vosaltres ja li és de molta ajuda i això tampoc costa tant. No us deixeu enredar per comprar coses que no necessiteu ni per fer històries que no tenen aigua clara, seran dies en els que és bo mantenir-se.  


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Tot anirà molt més lent del que teníeu previst i això us fa anar malament, la cosa està en no tenir pressa i deixar que tot vagi fent camí al seu aire. Quantes més ganes tingueu de fer-ne via més lent anirà tot plegat. Per tant, poc a poc i bons aliments i anar fent. També cal tenir present que hi hauran uns moments molt bons en relació als vostres fills, si en teniu és clar, el diàleg serà molt bo.  


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Encara que els de casa no confiïn en vosaltres, us heu de mantenir ferms i buscar la manera de ser valents en les vostres decisions per poder portar endavant les idees que us ronden pel cap. Algunes no seran gaire factibles però val la pena intentar fer algun pas, encara que la mandra us superi i us faci passar una mica de tot, força i endavant sense cap mena de prejudici, ja es veurà que passa.  


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El tema de parella us pot fer ballar una mica el cap i estaria bé que intentéssiu no deixar que la cosa us superi, de vegades sols cal buscar la manera de parlar del que no acaba d’anar bé i fer maneres perquè la sinceritat estigui present en cada moment. No hi ha res més sa que ser sincer amb un mateix, de fet si t’enganyes a tu mateix mai evoluciones i sempre acabes pitjor del que estaves. Penseu-hi. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Gaudireu de sortides molt productives i interessants, cal que penseu que cada moment que visqueu serà únic i tindrà el seu punt. Deixeu-vos anar i alliberareu tensions al mateix temps en que trobeu el plaer de descobrir que a la vida hi ha moltes coses bones i plenes de energia positiva. De fet això molts ja ho teniu clar, però sempre és bo recordar-ho per potenciar-ho amb més ganes i més força.