Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Et sents controlat i vols alliberar-te d’algunes persones que sents que obstaculitzen el teu desenvolupament. Això pot ser cert però utilitza una sinceritat diplomàtica.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Et preocupa un assumpte econòmic vinculat a la família. Potser sents que has de posar algunes coses clares per evitar malentesos. Si dubtes de l’honradesa d’algú, observa.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En l’amor et pots sentir un xic perdut i experimentar tristor. Posa atenció a la solució en lloc d’ofegar-te en el problema. Tens moltes qualitats, usa-les en favor teu. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Una cosa és com vius la vida i l’altra, com t’agradaria fer-ho. Sents que la teva filosofia està un pèl difosa i no vols seguir el corrent. Optaràs per cercar alternatives. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et falta poquet per sortir de l’amagatall, el que en alguns casos pot ser voluntari. És possible que visquis una situació que et manté limitat. O com a mínim tu ho vius així. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Final d’una etapa familiar. Pot ser que un fill s’independitzi o canvis en l’estructura familiar. Amb la parella sents que has arribat a un punt que cal parlar clar.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Ara mateix no vols sentir parlar de penes ni obligacions. Et ve de gust la festa, trobades amb els amics, anar de viatge… Necessites una desconnexió per remuntar l’ànim.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Necessites parlar d’un tema delicat. Possiblement cerques una persona llunyana per explicar-li. Tots, en algun moment necessitem ajuda. L’aigua serà un bon aliat per a tu. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Pots trobar-te mirant el futur amb certa preocupació. Ets una persona positiva i alegre però darrerament et sents com carregat de responsabilitat. Cerca els teus oasis. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Les coses no acaben d’anar com voldries. Endarreriments, entrebancs… però en mig de tot plegat tens més fe del que sembla. Solitud i silenci, són la teva millor teràpia. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Viatjar pot ser una bona medecina en aquests dies. Si tens una relació amb una persona d’origen estranger, pot sorgir atracció entre ambdós. Sembla un intercanvi interessant.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Tens esperança que les coses canviïn. Comptes amb l’ajut d’un fill o la parella per poder dibuixar un demà més bonic. No deixis de ser tu i fer coses que et satisfan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada