Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Vols passar a l’acció. Aquests dies pots estar pendent de com posar de manifest el teu parer. Ja has vist que has de suavitzar les formes si vols que et tinguin en compte.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si notes el to vital una mica apagat, observa si darrerament descanses prou. Potser és més senzill del que sembla posar-hi remei. Et sents més reservat del que és habitual.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pot sorgir en tu un interès en els llibres de filosofia o de temes místics i religiosos. Cerques explicació al sentit de la vida. Ja no et conformes amb el més habitual.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Cuida la teva salut, és un tresor més valuós que els diners del banc. Especialment si en els darrers temps has patit estrès o tensió. Ha arribat l’hora de pensar més en tu. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Et tocarà córrer per posar al dia alguns assumptes econòmics que has deixat endarrerits i no t’agraden les presses. Evita el mal humor. Cuida’t la gola dels canvis de temps.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

A vegades no comuniquem el que sentim per orgull o per por. Si ara és el teu cas però sents que el silenci et perjudica, cerca la manera d’expressar-te. Serà alliberador.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Gaudeix del que sents però cerca sobretot del que et fa feliç. T’anirà bé allunyar-te de pautes destructives que t’han fet patir per res. Aprofita’n l’aprenentatge, això sí.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

A vegades va bé una bona conversa amb una persona de més edat. Pot canviar una mica la teva perspectiva d’algunes coses que creus inamovibles. En l’amor estàs indecís.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Augment de trajectes i gestions burocràtiques que et poden fer anar una mica de bòlit. Si hi havia un tema pendent amb els veïns, es pot reactivar. Utilitza l’empatia. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Ser minuciós és bo per veure les petites coses boniques però no et capfiquis en detalls que poden arruïnar-te un bon dia. Canviar d’hàbits t’anirà bé per veure coses noves. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Darrerament t’estàs alliberant de preconceptes que fins ara ni et qüestionaves. Entres en una etapa, potser menys divertida, però molt plena d’aprenentatge profitós.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vius un període força creatiu. No deixis que l’expressió mori dins teu, expressa’t. Tens alguns talents que necessiten veure la llum. No escoltis als qui no ho valoren.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada