Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si tens fills, passes per un moment molt bonic amb ells i podeu fer activitats plegats. Tens una gran dosi d’energia que t’impulsa a fer el que més t’agrada. Ara no hi ha qui et pari.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

A la feina es pot produir un apropament excitant amb algú amb qui tens feeling. La conjunció de Venus amb Mart s’està separant però encara et pot donar alguna sorpresa agradable.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Penses molt en algú i t’agradaria tornar a veure a aquesta persona. Mira de no obsessionar-te. Pren-t’ho amb calma. Si estàs en un procés de divorci, probable moviment judicial.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pot ser que en aquest moment estiguis patint una mica de gelosia. Algú que creies molt proper sents que s’allunya de tu. No siguis possessiu, deixa-li espai i mostra-li el que sents.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Canvis a la llar. O fins i tot un canvi de casa. Sents que et convé encetar una nova etapa de la teva vida. Has assolit un grau de maduració i et sents preparat per tornar a començar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Entres en una etapa de certa introspecció. Necessites equilibrar les teves necessitats internes amb les externes. Si tens parella, passeu una etapa dialogant de resolució de conflictes. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Activitats de grup molt absorbents. Estaràs actiu i amb el cap a dos-cents per hora. Plans de futur amb la parella. Emocions una mica alterades. Mira de respirar fondo abans de parlar.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Dies per retrobar-te amb amics, amb gent que fa temps que no veus. Estàs molt sensible i captes emocions alienes amb intensitat. T’anirà bé aprendre a desconnectar perquè no t’afecti.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si l’economia passava per un mal moment, comences a recuperar-te. A la llar pots tenir avaries estranyes o si comparteixes habitatge, pots viure situacions complexes i difícils d’aclarir.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Intentes dibuixar el mapa de les teves necessitats vitals. Estàs en bona connexió amb el teu interior i sembla un bon moment. Però no estàs tranquil amb el futur i la qüestió laboral.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Acabes un període en què has intentat obrir-te camí en un sector laboral. Ara ve el moment d’estructurar els guanys, de passar comptes. Activitat en assumptes de parella i associacions. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Obligació de definir-te en l’àmbit professional. Moment de saber cap on vas i què vols fer en matèria de feina. Cal prendre decisions. Tens el suport de la parella o d’altres persones. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada