Horòscop del 17 al 23 d’abril


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si has entrat en una etapa de rutina amb la parella, serà bo cercar formes de fer la vida més divertida, no tot són obligacions. Possibles despeses per vehicles o circulació.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Entesa amb superiors i millora econòmica que et facilitarà que inverteixis en qüestions professionals. Bon moment, especialment pels qui tenen professions lliberals.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Evita abandonar-te als pensaments negatius. Des de fa uns anys, el teu pensament s’ha fet més madur però també pots veure les coses pel costat negre i això et resta energia.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Amb força paciència estàs revertint una situació que semblava impossible. No defalleixis. Una persona està més pendent de tu, del que sembla. Accepta un regal inesperat.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Possible encontre amb el passat. Alguna cosa que creies oblidada reapareix a la teva vida i reclama la teva atenció per resoldre’s. Trobades familiars que et faran content.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

A vegades guanya l’orgull i la desconfiança i poden espatllar una bona amistat o una relació de parella que tot just comença. Si no ho veus clar, ho veuràs passat un temps.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Recuperes la calma, després d’un període una mica tens. No abandonis un projecte personal per pressions externes però tampoc ho facis per orgull, només si ho fas de cor.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Pots trobar-te remenant llibres que creies oblidats o apuntant-te a classes. Estàs obert a l’aprenentatge i sembla que el coneixement ve cap a tu. Interès en els ancestres.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Interès en l’esport, en activitats físiques. Sembla que potser has guanyat uns quilos, no et sents a gust i cerques la manera d’alleugerir-te. El ball també et pot anar bé.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Arriba el reconeixement professional que desitges. Et sents més valorat i això t’impulsa a seguir treballant. Pots tenir notícies d’una persona que va significar molt per tu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No et deixis portar per l’orgull si t’has distanciat d’una bona amistat. Serà bo intentar apropar-se abans de donar-ho tot per perdut. Possible viatge que et farà content.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

A la feina poden millorar les relacions amb els companys. A vegades les coses són més fàcils del que semblen. Una dieta depurativa anirà bé al teu fetge i et sentiràs millor.

TOTES LES NOTÍCIES