Horòscop del 6 al 12 de març


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Bones possibilitats en la feina, heu d’estar atents al que pugui venir i mirar d’aprofitar les oportunitats. També en el camp de la parella hi poden haver moments de tot però els més importants seran per assegurar o formalitzar la relació. La part que més haureu de controlar és la dels amics que en algun moment us poden donar algun maldecap i estaria bé anar una mica previnguts i no deixar que us dominin.      


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estareu molt sensibles amb tot i això us farà ser una mica vulnerables, intenteu estar atents amb el que us envolta sense deixar que us afecti més del que voleu. També heu de tenir present que en el tema dels amics hi haurà molt bon rotllo i per vosaltres serà la salvació perquè necessitareu del seu recolzament i sobretot de la seva companyia. Són dies per estar acompanyats i distrets fent coses que us omplin.     


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No seria d’estranyar que us sortissin oportunitats d’alguna aventura amorosa d’aspecte passional, potser no serà res seriós però us donarà il·lusió i us farà estar contents. El tema que no portareu tant bé és la relació amb la mare, sembla que no hi ha maneres de posar-vos d’acord i la tensió fa acte de presència massa vegades, intenteu evitar enfrontaments, no calen i tampoc us portaran res de bo.    

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Potser sentiu que tot us pesa i que el cos no vol tirar, però tot plegat és una sensació i no té res a veure amb la vostra salut sinó amb el vostre estat anímic. Heu de mirar d’animar-vos i fer coses que us facin sentir alegres i bé. De fet us sentireu molt bé amb les amistats sobretot si son femenines i tot s’ha de dir també podeu tenir sort amb els jocs d’atzar, tot i que us aconsello que no us hi gasteu gaires diners.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Heu de mirar de tenir seny perquè fer les coses sense pensar us pot portar algun maldecap important. De tant en tant és bo frenar una mica per fer les coses amb la calma i així estar més tranquils.El més maco és que tindreu molt bones idees i la vostra creativitat serà digne d’admiració, sereu un referent per la gent que us envolta en tema societat i podeu conèixer persones que us seran interessants.                        
 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La llar us cridarà molt i us sentireu molt bé fent coses a casa i amb la família, ho heu d’aprofitar i fer el que sentiu perquè necessiteu estar en pau amb vosaltres mateixos i dir o expressar els vostres sentiments, cosa que moltes vegades no fem i que fa sentir molt bé. No feu cas del que diguin els de fora, seguiu els vostres instints i deixeu que el vostre romanticisme us porti a somiar en una vida millor.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Sereu capaços d’enamorar-vos en un moment i de veure coses espectaculars de moltes persones i sobretot coses bones. Això és molt bo perquè us ajudarà a ser més positius i a donar oportunitats a gent a qui no els hi obriríeu la porta en altres ocasions. Tindreu la necessitat d’estar i parlar amb la mare, si podeu feu-ho que us anirà molt bé. Si teniu parella no feu coses que no toquin.                  


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

El vostre caràcter radical no us deixarà pensar i us farà cometre equivocacions en moments crucials, seria convenient que intentéssiu estar més alerta  i sobretot mirar de no espifiar-la amb el tema parella, perquè podeu posar-hi la pota fins a dalt de tot si no esteu al cas. En tema d’amistats podreu tenir alguna experiència complicada en la que saber portar les coses bé serà la clau perquè tot acabi bé.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Encara que hi hagi moments en els que no us sentiu massa bé de salut, no veig que us hagueu de preocupar perquè només són sensacions i prou. Heu de dedicar més el temps als amics i a passar-ho bé i així estareu millor. Tot i que no deixareu de banda les vostres responsabilitats que les tindreu molt presents i us ajudaran a estar mes concentrats amb el que heu de fer per obligació.        


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Seran dies en els que us poden venir ganes d’engegar a dida a més d’una persona, i la cosa no és massa normal que diguem, ja que vosaltres no soleu ser així però hi haurà una mica de revolució en el vostre interior i això us farà estar a la que salta. Intenteu controlar-vos que us farà falta estar serens. Sort que sense demanar-ho tindreu facilitats en coses lligades a la feina i als estudis.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aniria molt bé que canviéssiu d’aires i que anéssiu o bé a la platja o a la muntanya per sentir o respirar un altre ambient, us convé aire fresc, idees fresques i gent nova. Si podeu endavant i si no podeu busqueu la manera de desfogar o de fer alguna cosa completament diferent a les que soleu fer. Sexualment se us poden acudir idees noves que estaria be provar-les si teniu parella i/o oportunitat.  


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Esteu com peix a l’aigua i tot us va bé, menys el fet de que us volen fer portar bé i a vosaltres no us dóna la gana. Jo no us diré pas que us porteu bé, només us diré que tal fareu tal trobareu i de vegades va bé tenir això present per si de cas. En el camp dels estudis heu d’estar una mica més al cas perquè us esteu perdent les coses importants i després anireu despistats, estudieu fort que us anirà bé.