Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estàs una mica tens, potser perquè vols fer moltes coses a la vegada. Sortosament, tot i possibles entrebancs, l’energia es mou i això et satisfà. Bon moment professional. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Segueix la millora de les qüestions materials. Viatges o escapades de cap de setmana. Pots viure una certa contradicció interior entre la teva part femenina i la masculina.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Aquests dies no et costarà plantar cara als qui no són amables. Tens ganes de fer justícia, fins i tot podries anar a un judici. Possible projecte laboral amb la parella.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Potser hi ha coses preocupants al teu voltant, però et trobes tranquil i segur que tot anirà bé. Si abans practicaves el pessimisme, ara tens una fe a prova de bomba.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Revius emocions. El passat pot ser protagonista aquests dies, però evita caure en la melangia. Podries tenir notícies d’algú que ha estat molt important a la teva vida.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Compte amb les actituds inamovibles, especialment amb la parella, doncs podeu tenir diferents punts de vista d’una mateixa qüestió. Projectes en un canvi de residència.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estàs en una etapa de canvis, de contínua transformació. Aprèn de l’experiència, accepta la teva responsabilitat del que et toca viure i tot començarà a rodar ben aviat.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Et reafirmes en la teva manera de viure, en la teva filosofia de vida. Alguns somnis et poden donar alguna clau del camí a prendre. Compta fins a deu abans d’explotar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Els assumptes de parella poden haver viscut un temps de canvis i ara et trobes en una altra fase de la teva vida. L’esport i les activitats físiques en general t’aniran bé.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Potser vius desacords amb l’empresa. El sou no és just i això et provoca tensió i malestar. Valora el que tens i si no t’agrada, mira de fer canvis satisfactoris per a tu.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pots rebre eines per endegar un projecte o iniciar un cicle laboral. Facilitats per treballar en el que t’agrada. Moment d’especial clarividència, confia en les teves idees.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

En aquest moment ets tot recepció, inspiració… Et deixes portar perquè intueixes que ha de venir alguna cosa bona per a tu. Si bé pot ser cert, no descuidis l’economia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada