Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Poses molta energia en els teus objectius i potser et sents una mica cansat. No deixis de lluitar pel que t’interessa. T’anirà bé reservar un temps diari de desconnexió.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pot ser que et toqui fer un pas endavant a la feina. Això et pot provocar dubtes i pors. No rebutgis col·laboracions, algú de més edat, et pot ajudar molt a avançar.

 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Estàs radiant i atraus moltes mirades i la parella es pot posar un xic gelosa. Compte amb l’excés de franquesa, en certs ambients potser et convé mesurar les paraules.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Ets un bon estratega que estableix els seus objectius des del silenci. Tens convenciment i força per fer moltes coses, no deixis que la manca de confiança et deixi enrere.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
En les darreres setmanes pots haver aconseguit importants objectius laborals. L’esforç ha valgut la pena i ara et vénen de gust uns dies de vacances o fer-te algun regal.
 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Un dels teus propòsits per a l’any vinent és cuidar-te, adquirir millors hàbits. És bon moment per perfilar objectius. Sobretot si has tingut algunes molèsties de salut.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pots descarregar el mal humor en qui menys culpa té. Cerca altres maneres de passar-ho bé, no tot és gastar molt. Pots preparar-li una sorpresa romàntica a la parella.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Mira de no culpar a altres. L’acceptació serà necessària per fer un pas endavant. Aquests dies et pots trobar amb el teu nen interior i mirar cap al futur amb esperança.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Fertilitat d’idees. Segueixes apostant pels teus objectius i penses en com obtenir més autonomia, en ser més independent. Si has de signar un contracte, mira-t’ho bé.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Un pèl nostàlgic de l’any que acaba. Una manera d’eternitzar els records és aplicar l’art o l’escriptura. Pots rebre missatges o una trucada inesperada. Algú que t’enyora.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et sents obligat a actuar segons el teu criteri i filosofia i en aquest moment no acceptaràs altres maneres de gestionar les coses. Pots tenir alguna idea genial, aprofita.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vols expressar-te i fer arribar la teva veu als altres. Necessites donar-te a conèixer. És un bon període per a l’expansió i la publicitat. Ideal per a assumptes laborals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada