Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

És molt possible que els de casa us qüestionin tot el que feu i que se us posin en contra de les vostres decisions. La veritat és que ho fan pel vostre bé i en cap moment us volen mal, però a vosaltres us semblarà que només us volen fer empipar i que no us estimen, cosa que no és real. Per altra banda tindreu moltes ganes de viatjar i de sortir de casa, feu-ho que us anirà molt bé una mica de canvi d’aires.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Tindreu idees divertides i una mica extravagants, podeu riure molt mentre les teniu i també quan les feu arribar als demés, tot i que és possible que no les pugueu fer servir. Com a contrast tindreu trobades amb persones d’un nivell força alt en tema intel·lectual, podeu aprendre molt d’aquestes persones i us poden orientar en alguna cosa complicada de la vostra vida. Mireu d’estar atents i positius.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Patireu una mica en el camp de la feina i és important que no ho feu, ja sabem que és un tema complicat i moltes vegades no depèn de nosaltres sols, però patir-hi només ens porta a fer errades que després no es poden arreglar. La millor solució és mirar de fer el que sigui necessari però sense patir-ho i mirant de gaudir dels bons moments per estar més contents i animats, que això ja ho sabeu fer.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Aneu amb compte amb el tema de parella, voldreu fer passar el vostre punt i heu de pensar que no sempre tenim raó i que de vegades és bo mirar o escoltar les opinions dels demés. A part del tema de parella, això també ho podeu fer arribar a d’altres aspectes. Per tant, mireu de no ser tant tossuts i així les coses seran mes fàcils per a tots. També podeu pensar que les reconciliacions són molt bones.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pensareu molt en la mort al llarg d’aquests dies, això no vol dir que hagi d’estar present al vostre voltant, però si que vol dir que us heu de plantejar com enfoqueu la vostra vida, bàsicament per treure’n el millor profit. Seran dies per valorar i també per fer projectes personals importants i interessants, val la pena que agafeu compromís amb les persones que us estimeu i mireu de fer les coses bé per tots.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

El temps us passarà massa ràpid i no us podreu encantar amb res, no podreu estar gaire tranquils per l’estrès que us provocarà tot plegat, però estareu contents i animats perquè les coses es posaran bé i tot sortirà rodó. Això és tenir sort, però el vostre concepte serà diferent, ja que el vostre pensament serà de que les coses no acaben d’anar prou bé. Heu de ser positius en el pensar i valorar el bo que teniu davant.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tot i que no us veieu prou guapos i que us sembli que tot us pesa, gaudireu d’uns dies molt intensos i plens de bons moments. No us farà falta parlar gaire perquè us entenguin i us sentireu molt recolzats. Ara bé heu de mirar d’esforçar-vos per donar el millor de vosaltres, ja que el més important és no deixar passar el temps sense fer res i anar evolucionant és una de les coses que cal fer cada dia.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Amb els amics hi haurà un rol molt curiós, us donarà la sensació de que no conten amb vosaltres, però en realitat no és així. Si em voleu creure, no espereu a que us truquin, sigueu vosaltres els que prengueu la iniciativa, us sentireu millor i acabareu fent coses collonudes. Per altra banda us haig de remarcar que no estareu gaire concentrats en el que feu i això pot fer que l’espifieu en algun tema concret.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Estareu molt revolucionats i amb moltes ganes de fer-ne més de una. La cosa pot ser molt divertida i entretinguda, però aneu amb compte perquè us podeu trobar en que us toqui el rebre, bàsicament perquè els que haureu aixecat la llebre haureu sigut vosaltres. El tema és que heu de ser una mica més discrets. Tindreu molt bons dies en el tema intel·lectual, o sigui que ja podeu estudiar fort.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tindreu un encant especial i fareu que tothom estigui pendent de vosaltres en tots els sentits. Això és un avantatge que podeu fer servir per estar millor i per mobilitzar el vostre camp laboral o d’estudis. En relació amb la família estareu una mica amb tensió, ja que hi poden haver alguns moments de conflicte. Estaria bé que miréssiu d’ajudar a suavitzar els moments, intentant parlar tranquil·lament.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Tindreu molta energia per lluitar per les coses que teniu ganes d’aconseguir. És un bon moment per marcar objectius i posar fil a l’agulla. Tot us anirà lligat amb el tema de diners i seria bo que ho tinguéssiu present per poder mirar de guanyar el que pugueu per després administrar-vos tant bé com sapigueu i així tenir diners per poder fer el que vulgueu. Estareu molt contents i això es super bo.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Parlareu poèticament i això us donarà un encant especial, la gent us escoltarà com si fóssiu molt especials. Segur que us agradarà i us farà sentir molt bé. Ara bé el més important d’aquests dies és que aniria molt bé que estiguéssiu pendents de les persones grans que us envolten, us necessiten i és important que els hi pareu atenció. La seva experiència us pot fer entendre moltes coses i us pot ajudar a ser millors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada