Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Estàs de més bon humor i els altres ho noten, especialment la parella. Si les coses a la feina no surten com vols, pensa què hi pots fer però evita patir de manera gratuïta.
 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Sembla que no n’hi ha prou amb l’esforç que dus a terme i la vida et demana més. Després d’una pujada, vindrà una baixada. Pot ser que algú que t’agrada et digui que sí.
 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

A la feina es fa necessari un toc d’imaginació. Si l’ambient és tens, hauràs d’aprendre a posar barreres. Si tens problemes de salut, poden tenir un component psicosomàtic.
 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Les circumstàncies actuals marquen alguns límits però també bones oportunitats. No desestimis col·laborar en algun projecte comú que et pot obrir portes en el terreny professional.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Saps simular el teu estat autèntic i fer com si res passés. Darrerament n’has fet un bon ús. Potser ja és hora de ser franc amb els altres però sobretot amb tu mateix.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La mare, si encara en tens, o una dona de la família pot estar molt present aquests dies. Pot ser que et toqui ser pacient i dialogant. Activa l’empatia i la teva positivitat.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Es fa necessari trobar maneres de relaxar-te o cremar l’excés d’energia. L’esport i la meditació et poden ajudar. Pots conèixer algú amb qui tindràs una sensació de “déjà vu”.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

La família, o una part d’ella, pot reclamar la teva atenció. Apostes pel futur amb seguretat i així ho transmets. Tens molt a dir i t’expresses per totes les vies possibles.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moment de pensar en els altres. Et tocarà valorar necessitats alienes i estaràs més reservat que de costum. Gaudiràs de tasques en les quals usis el teu poder comunicatiu.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La casa et pot donar feina. Ja sigui alguna reparació, redecoració, pintura… com sigui aquests dies et pots veure força enfeinat a la llar. Possible interès per l’esport.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

FELICITATS. Enceteu un nou cicle anual. Moment una mica tens en qüestions materials. Cada cop sou més a prop dels vostres objectius, que aquest any s’han tornat més terrenals.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Que les preocupacions econòmiques no et treguin la vitalitat, l’alegria. És lògic que et preocupis però també que cuidis la salut anímica i no et deixis portar per la tristor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada