Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Moment per ampliar el cercle social, per assolir una relació de parella, per mostrar la teva millor cara. Si estàs pendent d’un resultat judicial, pots rebre notícies.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Pot sorgir alguna oportunitat de col·laboració amb altres i que això t’obri portes de cara al futur, especialment pel que fa a la professió. Força inspiració i creativitat.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Canvis relatius a la feina que t’obliguen a reestructurar l’economia. Formació i actualització de coneixements. Mira de tenir els documents oficials controlats i al dia.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Compte amb l’estrès, pots trobar-te fent alguna cosa inadequada si no et controles. No t’obsessionis amb qüestions laborals, si ho fas, acabaràs afectant la teva salut. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Per una experiència propera potser penses més en qüestions profundes i segueixes estant una mica més aïllat del que és habitual. Un canvi d’imatge pot fer-te sentir millor.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si arrossegues alguna cosa del passat que et fa mal pensa que potser és hora de superar-ho. Per gaudir del present serà bo posar-hi remei. Si sol no pots, demana ajuda.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si notes l’energia baixa, fixa’t en els pensaments. Una visió negativa de les coses pot fer-te perdre vitalitat. Gaudeix de la música, de l’art, la lectura… i desconnecta.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Els altres et porten la contrària i teniu opinions oposades. Accepta-ho i segueix el teu camí. El món és ple de diversitat i has de cercar el teu espai personal i original.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Darrerament estàs una mica passiu pel que fa a la parella. Són etapes i potser passes per una època de canvis. Parla amb la parella abans d’airejar els problemes amb altres.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Moment de fer-se responsable de la creativitat i dels talents que et fan especial. Els fills creixen, cal adaptar-se a noves necessitats. Estàs més competitiu que de costum.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Pren les regnes de la teva salut i estructura millor la dieta si realment vols perdre uns quilets. Així mateix convé fer balanç econòmic i potser iniciar un pla d’estalvi.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Vols donar-te un caprici: potser un viatge o una estada en un balneari. Inestabilitat econòmica. Si tenies conflictes amb un cunyat o cunyada, podeu arribar a un acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada