Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Et trobes una mica sol en la teva lluita però no t’importa massa, segueixes el camí. Si estava pendent un tema legal amb un soci o exparella s’activa en els mesos vinents. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Com més bé estiguis a casa, més et costarà sortir a l’exterior i relacionar-te. Si busques feina, hauràs de posar-hi energia extra. Estàs pensant en un canvi de residència.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Moment per somniar. Et fas il·lusions i pot ser que iniciïs una aventura. Mira de ser realista i baixa les expectatives per no patir posteriorment. Vigila la teva economia.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Entres en una etapa en què augmenta l’autoconfiança i el bon humor. Pot ser que també et sentis més proper a la vida espiritual o a la filosofia. Tens set de coneixement. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Període per trobar parella o establir llaços importants. Si tenies pendent parlar amb algú i no sabies com fer-ho, ara pots trobar les paraules i la manera adequada. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Potser et costa una mica més del que és habitual posar límits. Si bé en alguns aspectes ho tens molt clar en d’altres et deixes portar i després et penedeixes. Relaxa’t.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Felicitats. Arriba el teu aniversari i ho fas amb ganes i alegria. Moment especial en què pots rebre algun ajut inesperat que et farà tirar endavant. Protecció material.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Poses la mirada en horitzons futurs. Projectes personals o laborals veus que et poden portar lluny. Si hi havia tensió amb el pare o el cap, entres a una etapa de millora.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

S’activa el teu sector dels amors, la creativitat, els fills… Tens un any per davant de certa protecció. Si t’agrada l’esport, en gaudiràs més encara en aquest període.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Algunes estructures internes ja no donen per a més. Sembla que és moment d’acceptar els esdeveniments dels darrers temps i canviar el xip. Possible compromís sentimental.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

L’atenció es posa en el futur i en assolir nous projectes. Mira de no mostrar-te agressiu amb els qui aprecies. Més activitat al sector dels amics i de les activitats de grup.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Notícies d’un amor del passat, d’un “ligue”. Gaudiràs dels nens, del joc, de la música, la creativitat… Inspiració. Pots rebre algun premi o compensació al teu esforç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada