Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si ets home, serà interessant que et fixis en el comportament femení, especialment al sector laboral. Et pot resultar d’ajut i així comprendràs millor a les companyes.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

El sector laboral demana que no abaixis la guàrdia. Si cerques feina, pots rebre un cop de mà. Millora de les relacions familiars. Sigues prudent a l’hora d’expressar-te.
 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Moment de pensaments encertats. Fort sentit material, pragmàtic. T’agafes els estudis seriosament i els aprofites. Trobades amb germans per organitzar obligacions familiars.
 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tot i que et toca viure algunes restriccions tu estàs animat i amb ganes de seguir amb els teus objectius personals. Activació de projectes professionals o de parella.


Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Gestió d’herències o d’ajuts econòmics que sembla que poden ser favorables per a tu. Si tens un soci col·laborador, potser caldrà fer números i prendre algunes mesures.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

L’economia et pot fer sentir una mica insegur. Com més controlades tinguis les despeses, millor. Amb els fills et tocarà posar alguns límits. Darrerament estàs més callat.
 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Cadascú té el seu camí i a vegades et pots sentir un xic incomprès. Accepta les diferències i t’acceptaràs millor a tu mateix. Tens un tresor a dins teu, mira’l amb amor.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Segueix el teu període força actiu. Especialment pel que fa a les activitats en grup. Per un motiu o altre la teva infantesa es pot trobar molt present aquests dies.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et pots sentir una mica desbordat pel comportament de la parella. Potser no és del tot lògic però abans de prendre una decisió, serà bo meditar i mirar de comprendre.
 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Temes familiars que es paralitzen i et fan mirar la situació des d’un altre punt de vista. T’agradaria portar un vehicle més gran. Possible visita al concessionari.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Aquest no és un moment qualsevol. Vius situacions noves i al mateix temps estàs aconseguint enfrontar antigues situacions que es trobaven estancades i fins ara evadies. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

El treball t’alliberarà. Això és ben cert per a tu ara. Sembla que el camí de l’esforç i la voluntat són els teus millors aliats. Et ve de gust tenir un animal domèstic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada