Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Abans d’expressar les teves emocions, compta fins a deu, doncs pots fer-ho de manera explosiva i te n’hauries de penedir. Si fa temps que no lligues, ara es donen algunes oportunitats.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Hi ha una relació que has de revisar. No donis les coses per fetes, a vegades cal preguntar. Mira de no caure en obsessions. Controla el pensament reiteratiu i flueix amb l’univers.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No tot són diners en aquesta vida, a vegades cal valorar altres aspectes de l’existència com ara els afectes, els talents… Deixa les coses clares amb un amic. Tendència als oblits.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Et sents satisfet amb tu mateix, fins i tot una mica orgullós. Compte, tampoc és per fer-ne un gra massa. Abans de fer vacances, deixaràs algunes qüestions professionals enllestides.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Si hi ha problemes familiars, potser et tocarà intervenir per posar ordre. Però deixa que els altres també decideixin. Aviat arribarà el teu període de renovació anual i restauraràs energia. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Projectes de futur en parella. Tot i que els temps actuals no són els millors, materialment parlant, possibilitat d’assegurar la relació i assolir més compromís. Il·lusions renovades.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No t’emportis els problemes de la feina a casa, perquè la relació de parella pot acabar afectada. Entres en un nou període, una mica més reflexiu. T’agradaria posar ordre a la teva vida. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Sents certa nostàlgia i ganes de trobar-te amb amics que fa molt que no veus. Darrerament estàs una mica més desconfiat del que és habitual en tu, especialment en el teu sector laboral.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Saps que no tens més remei que ser fort i aprendre la lliçó del que has viscut. Aviat seràs més savi, assenyat i estructurat. L’amor et porta algun maldecap, però no et deixis envair.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Possible viatge amb amics o per anar a veure a una persona amiga. Algú és jove que tu, mostra interès en la teva persona. Compte, abans de dir que sí, assegura’t de saber on poses els peus.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et decideixes a fer el pas d’apropar-te a la persona que t’agrada. No tinguis tanta por, no tothom et vol complicar la vida. Cada relació és diferent. Bones notícies en el sector laboral.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

L’amor somriu i les vacances poden portar-te alguna sorpresa romàntica. L’economia està feta un embolic. Si poses ordre, tot fluirà millor, i les coses es col·locaran al seu lloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada