Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tensió sexual acumulada amb una persona amiga. Final d’etapa en assumptes familiars. Et coneixes millor i pots saber el que ja no vols repetir de l’educació que vas rebre. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si una relació no ha anat bé i s’ha acabat, era el que havia de passar. Hora d’alliberar-te d’algunes pors. Per ser lliure has de desfer-te de les cadenes que tu et poses.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Possibles desacords econòmics a la feina. Si t’atrau algú, posaràs tota la teva part més sensual a treballar. Tens una idea més aproximada del que vols de cara al teu futur.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
De bon humor però sensible i canviant, perceps més enllà del que veus. Posar límits se’t dóna bé però a vegades et fa sentir culpable. Valora cada situació, no generalitzis.
 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Toca posar-se d’acord amb la parella. Perceps als altres com a freds i limitants. És un reflex del que a vegades irradies. Pensa-hi. Si a tu no t’agrada, als altres tampoc.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Felicitats! Entreu en el vostre moment de renovació energètica i inicieu un nou cicle. Nova etapa en qüestions sentimentals. Activitats amb membres masculins de la família.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

No en tens prou amb el teu lloc de treball i vols aconseguir un nivell més alt de responsabilitat i sou. Està bé tenir ambició per superar-se, només evita obsessionar-te.
 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Les emocions et provoquen certa inseguretat. Acostumat a passar-ho tot pel filtre mental, en les relacions tendeixes a escapolir-te. Bones oportunitats per enfrontar-les.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Una persona de més edat que tu, t’ajudarà a tenir una idea més real dels teus problemes de parella. Tens molta necessitat d’explicar-te i de fer valdre el teu punt de vista.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Comprens millor a una persona veterana de la teva família. Els amors secrets o bé ocults en els teus pensaments poden estar presents. A la feina mira de ser menys crític.
 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Et sents inquiet i vols sortir al carrer o de viatge per no estar tancat. Pots rebre visites una mica estranyes, sigues prudent. Algú pensa en tu des de l’ombra i en secret.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estàs tip de la monotonia o de l’estrès laboral. Fins que arribin les vacances procura descansar millor. Una alimentació sana i beure aigua en lloc de refrescos t’anirà molt bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada