Horòscop de l’1 al 7 d’agost


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No deixeu que res us faci agafar malt rotllo ja que vosaltres esteu molt bé però el que us envolta sembla que té ganes d’aixafar-vos la guitarra, poseu-hi moltes ganes perquè podeu animar vosaltres als de més sense problemes i així la cosa potser més divertida. Per altra banda, és possible que us arribin bones notícies de cara a algú de la família que fa dies que no hi heu pogut tenir una bona conversa. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

No és necessari que us culpeu de tot, de vegades es fan coses que després saben greu però és fàcil equivocar-se i això ens passa a totes les persones del món. El que si tindreu és que la gent us agafara molta confiança i haureu de donar molt bon rotllo a tothom, o sigui que ja ho sabeu, res de culpabilitat i si empremta que tot s’arregla si hi poseu ganes i il·lusió. Per cert hauríeu de llegir una mica us anirà bé.        


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

No estareu quiets per ben res i això és bo, ara bé hauríeu de tenir en compte que els altres potser no tenen tanta vitalitat com vosaltres i això potser un problema perquè us segueixin. Estaria bé que abans de fer demanéssiu si els altres també si fan, o no, de fet si esteu sols no hi ha problema. També heu de tenir present que la figura de la mare serà molt important per vosaltres aquest dies mireu de parlar-hi.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
La lluna us afectarà una mica més del compte i això us pot fer estar una mica susceptibles, no hi patiu que no és res de l’altre món al cap i a la fi de sensibles ja en sou sempre i ara serà una mica més accentuat i prou, si us dóna per plorar no feu massa cas. Hauríeu de mirar de fer coses divertides i així tot serà més fàcil per tots. Un bon relax a la platja també estaria prou bé, si podeu fer-ho ho feu. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
És necessari buscar la manera de trencar amb la rutina, cosa que ja feu sovint però ara és més important que ho feu perquè si no us avorrireu massa ràpid. Si podeu aneu a comprar roba o a la perruqueria ja que canviar de look serà força divertit i bo. Per altra banda, heu d’anar amb compte amb la parella ja que és fàcil que hi hagin diferències i això potser una mica molest, de vegades escoltar i callar també va bé.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Són dies de moltes emocions i molts maldecaps, ara bé us ho agafeu tot amb molta simpatia i res no us fa baixar la moral, estaria molt bé que miréssiu de descansar dels nervis que són el que us queda més afectat.  Per altra banda, heu d’anar amb compte amb el tema dels diners que sembla que tenen cames i marxen corrent  del vostre costat, quan sigui necessari comprar alguna cosa feu-ho, si no espereu.         


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

És millor tenir una mica de paciència, ja que les coses semblen que tenen ganes d’anar més poc a poc que de costum. Estaria molt bé que us ho agafeu tot rient al cap i a la fi és millor riure que estar seriós. En el camp que heu de vigilar és amb el dels diners on serà fàcil que les coses es compliquin una mica i tot us costi més diners dels que teníeu previst, la cosa està en mirar una mica més el que compreu.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

És força difícil que trobeu el que busqueu, no cal que us preocupeu ja sortirà sol, o sigui que no val la pena perdre el temps i és millor que deixeu que tot surti per si mateix. El que si hauríeu de fer és controlar els vostres nervis ja que és fàcil que us surtin sense pensar i això pot donar mal rotllo amb la gent que us estimeu, cosa que de ben segur no us fa massa gràcia i que després us farà sentir malament.      


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Aneu amb compte si teniu previst fer esports d’aventura  ja que esteu més distrets que de costum i això pot provocar algun accident involuntari, si podeu mireu d’estar pel que heu d’estar i no fer les coses a la torera. De fet no es veu pas que us hagueu de fer molt de mal però sempre és millor prevenir que curar. En el camp de la feina serà allà on estareu millor, si no en teniu és bona època per buscar-ne.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Seran moltes les coses interessants que us passaran aquests dies i és bo que les aprofiteu totes ja que no passa sovint que us ho trobeu tot sense anar-ho a buscar. També heu d’estar molt pendents de la parella, si en teniu és clar, perquè hi ha tantes coses noves que la deixareu una mica de banda i potser se us enfada una mica, un bon sopar romàntic estaria bé i us donaria més fortalesa.               


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

És possible que us trobeu a qui menys us espereu en el lloc més insospitat, però això és divertit i fins i tot interessant ja que aquestes trobades de vegades porten a converses bones i plenes de sentiments que tenim molt tancats. A part d’això són uns dies genials per passar-los en família, estareu molt a gust amb ells i us donaran molta confiança i bon rotllo. Per cert són bons dies per anar a lligar si convé.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Dies molt esbojarrats i plens de diversió, estareu molt descontrolats farà falta que us frenin de tant en tant si no podeu sortir una mica d’òrbita. Per altra banda, haureu de pensar una mica amb la gent de casa ja que us necessitaran i haureu de posar-hi  una mica  de la vostra part, sobretot si algú està malalt. Per poder fer les coses bé heu de concentrar les energies i això serà el que us costarà més, que hi farem. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.