Horòscop del 18 al 24 de juliol


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Compte amb barrejar sexe i feina. Penses en la mort i en què vols fer abans de deixar aquest món. Si serveix per aprofitar millor el temps, benvingut però no t’obsessionis.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

T’estàs capficant en petites coses de la teva feina i no val la pena. La salut demana un cop d’ull i reestructurar el teu dia a dia, mantenint uns hàbits més saludables. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Darrerament gastes més del que t’agradaria, sembla que els diners et cremin a les mans. Tot plegat potser perquè estàs una mica ansiós. Si et calmes, tornaràs a estalviar. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Et toca tenir fe. Especialment creure en el que sents. Tendeixes a ser molt terrenal però les darreres experiències t’han fet obrir la ment i ara veus més possibilitats.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Saps com dir les coses i això fa que agradis als altres. És un bon moment per exposar el que fas. Si ets artista o has de parlar davant el públic tens el públic a favor.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No t’obsessionis amb la dieta. Si vols perdre algun quilet, fes-ho amb cura. Pots rebre uns diners amb els quals no contaves i és possible que optis per no dir-ho a ningú.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Possible enyorança d’un amor del passat. Pots recuperar aficions que havies deixat aparcades i que et fan feliç. Tens ganes de viatjar a un lloc de mar o amb molta aigua.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Possibles fantasies amb algú que et fa vibrar… La tensió sexual augmenta i faràs algun pas per apropar-t’hi. A la feina hauràs d’esperar una mica per implantar algunes novetats.
 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Alguna cosa no ha sortit com volies però tu tens estratègies per tirar endavant i buscar solucions ràpides. Estàs una mica capritxós i et ve de gust donar-te algun homenatge.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tendeixes a controlar als altres i per aquest motiu, la parella es pot sentir pressionada. Assumptes relatius als fills reclamen la teva atenció. Et tocarà canviar el xip.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Si has aprofitat aquests darrers mesos, n’hauràs tret un bon aprenentatge i has desenvolupat algunes competències. Possiblement has guanyat en estima i això t’obre portes.

 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Acabes una etapa de treball interior. Has passat per diferents moments en els darrers mesos i fins i tot per alguna crisi. En sortiràs renovat i amb ganes de menjar-te el món.
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.