Horòscop del 4 al 10 de juliol


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

És molt possible que tingueu diferències amb la parella, tot vindrà de que estareu molt inestables i canviareu molt sovint de pensament. Estaria bé que miréssiu d’estar més segurs del que penseu, així tot serà més fàcil. Tindreu la decisió de trencar amb coses i llençar altres que no teniu ganes de guardar o recordar. Fer neteja, de vegades, va molt bé i ajuda a refrescar els pensaments i els sentiments.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Els vostres sentiments estaran molt lligats amb la imaginació i això us farà estar una mica distrets. No ha de ser un problema, a menys que aquesta distracció sigui massa exagerada i us deixeu de fixar en la carretera si conduïu o en la feina el que estigueu fent. També us donarà per sentir més del que hi ha en realitat i això us pot portar algun maldecap creient que algú s’ha fixat en vosaltres i no serà així. 
 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Necessitareu treballar i fer coses amb les que us sentiu realitzats i creatius. Això està molt bé, sempre i quan no us exigiu massa i acabeu malament per quelcom que ha de ser diversió. No penseu més enllà, mireu de pensar en el que esteu fent en aquest moment. En el plànol personal podreu solucionar aspectes relacionats amb la parella i la feina, on podreu parlar del que vulgueu.  

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Estareu molt riallers i trobareu fàcilment la manera de fer riure a la gent i estar a gust amb ells sense fer cap esforç. La vostra part romàntica us farà ser i estar amb alegria a tot arreu. Ara bé, us haureu d’esforçar més en el camp de la feina perquè hi haurà moments en els quals la concentració serà molt important i us costarà. Si en sou conscients us serà més fàcil controlar ho. Poseu hi ganes i afecte.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estareu molt actius sexualment parlant. Això us pot fer estar una mica esvarats i necessitareu controlar-vos per no tenir problemes. Bàsicament podríeu confondre els vostres sentiments i posar-vos en un compromís sense motiu. A casa us advertiran però vosaltres no en fareu ni cas. Heu de pensar que, per norma general, la família sempre busca el vostre bé, o sigui que no estaria malament que els escoltéssiu, si més no per a reflexionar. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Excepte amb els diners, la resta us anirà la mar de bé i ho heu d’aprofitar: si us agrada viatjar és un bon moment per fer-ho i gaudir plenament, fins i tot és important per aprendre i obrir-vos pas a conèixer gent nova. A banda d’això, estaria bé que estudiéssiu una mica aquests dies. La lectura i la facilitat d’aprendre serà important i és bo impregnar-se del que un necessiti.    


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Necessitareu estar una mica centrats amb la mare, recordant el que us ha ensenyat,com ho heu aprés i de quina manera us pot ajudar la seva saviesa i experiència. Moltes vegades deixem de banda el que ens ensenyen perquè no valorem qui ens ho ensenya i hem de pensar que tothom pot ser el nostre mestre per petita cosa que aprenguem d’ells. És molt bo aprendre, sobretot, a valorar als altres.       


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

En el camp de les amistats us faran posar una mica dels nervis ja que no us entendran i tindran la facilitat de posar-vos pals a les rodes. Us proposo que al llarg d’aquests dies no feu massa cas dels comentaris dels amics per evitar enrabiades absurdes i agafeu-vos-ho com una broma de mal gust, no cal enfadar-se per tonteries. De fet, si feu servir les vostres energies per fer coses que us agradin serà genial. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Encara que les coses vagin una mica lentes, serà complicat solucionar-les no us capfiqueu perquè no cal. A vegades és important deixar que passi el temps i, després, tot torna al seu lloc. Estareu molt comercials i us sortirà de dins fer negoci amb tot: vendre i comprar us encantarà. Però heu d’anar en compte amb els diners que no hi podeu jugar, no us emocioneu perquè després gasteu massa. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Agafareu molta consciència de les vostres responsabilitats i, potser per aquest motiu, estareu més seriosos del que és habitual. Però no es un problema, senzillament és una necessitat. Quan ho tingueu tot controlat us sentireu molt millor. Podreu tenir dubtes sobre el vostre estat emocional, però és passatger, no hi ha canvis previstos ni sobtats. Viatjar us aniria perfecte, encara que no cal que marxeu gaire lluny.  


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Seran un dies per acabar de pagar coses i deixar temes tancats, que va perfecte per a la vostra tranquil·litat, encara que us costi estar ben tranquils. De totes maneres el més marcat per a vosaltres serà el tema de la vostra llar. Voldreu arreglar coses, canviar-les de lloc, pintar, reformar i, sobretot, organitzar-ho tot perquè les coses vagin millor. Sempre és bo renovar-se i, amb això, obrir camins nous.           


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estareu amb les piles a dalt de tot per fer esvarar a tothom, sabreu convèncer a tothom perquè s’apuntin a les vostres animalades.  Serà divertit però heu d’anar en compte perquè hi ha el perill de fer-vos mal o de fer-li mal a algú sense voler. Sigueu una mica prudents. D’altra banda, ho teniu molt bé en el camp de l’amor, us podeu enamorar fàcilment i sereu tant romàntics que podreu enamorar a tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.