Horòscop del 18 al 24 d’abril


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Potser et trobes frens a l’expansió personal. Agafa-t’ho com un aprenentatge i un exercici de paciència i cerca estratègies alternatives. Possible obligació de formar-te. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Desacord amb una amistat et pot posar de mal humor. Tot passa i les diferències són normals. Bones oportunitats laborals que demanaran actuar ràpidament i de manera concreta. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Podries trobar l’amor al carrer tot passejant o entre la gent del barri. Si ja tens parella, dies de millora de la comunicació i inici d’una nota etapa de cara al futur.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Pot ser que t’hagi tocat fer un pas enrere per seguir el teu camí. Estàs en un temps de transició i no tot són flors i violes. Però ets constant i això juga a favor teu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
De bon humor i força comunicatiu. Sembla que ja deixes enrere un període en què estaves més seriós. Però encara hi ha qüestions íntimes i profundes que et costa canviar.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et relaciones amb naturalitat i això és quelcom que agrada força i et proporciona noves amistats. A la feina pot haver-hi algun malentès. No deixis que es faci més gran.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Tasques domèstiques que se’t faran una mica feixugues però que són necessàries. A la feina renovació informàtica i actualització de coneixements. Potser hauràs d’estudiar. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una nova responsabilitat es presenta a la teva vida. Per una banda no et fa massa gràcia però per l’altra saps que és bo pel teu futur. Per volar caldrà alleugerir el pes. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Et costa una mica expressar les teves emocions però en aquest conflicte pots trobar inspiració literària i una oportunitat per aclarir-te. Et ve de gust un canvi de casa.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Contactes i converses amb l’estranger. Podria fins i tot donar-se un enamorament a distància. Et sentiràs atret per la filosofia i algunes creences. Interès a  estudiar.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

L’amor va millor. Corre l’energia entre tu i una altra persona i pot iniciar-se una relació. Moment de gaudir de talents que no podies atendre per les teves obligacions.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estàs una mica negatiu en algunes qüestions laborals i t’has posat en la pitjor de les situacions. A vegades les coses són més terribles al nostre cap que en el món real. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.