Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Faràs un esforç per entendre altres maneres de fer pensar. Si no estàs acostumat a negociar, ara tindràs l’oportunitat d’aprendre’n. Compte amb expressar-te de manera massa brusca, compta fins a 10. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Bon moment en diferents àmbits. Gaudiràs de la professió, i l’ambient amb els companys és més amable. Et donaràs algun caprici o plaer. Si hi havia tensió amb la família, ara podeu fer les paus.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Que no et donin gat per llebre en el sector professional. Mira’t bé la lletra petita, i si alguna cosa no és prou clara, pregunta. Estaràs molt creatiu i brollaran força idees genials del teu cap. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Vols fer de la teva filosofia, una manera de viure. Al que no li agradi, que no miri. Et reafirmes de manera insistent i, amb contundència. Si vols avançar en la professió, t’has de posar al dia. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Pot ser que experimentis algun tipus de pèrdua material o que algú proper hagi passat a un altre pla. Això et fa pensar. Estàs aprenent molt ràpid, i valores molt més el que és important a la vida


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Fas plans futurs que no esmentes a ningú. Et satisfà estructurar els teus objectius en silenci i amb detall. Si tens parella, és possible que parleu llenguatges diferents per algunes qüestions. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Comences el mes amb força popularitat. Et reclamen diferents persones i gaudeixes de la vida social. La parella està molt concentrada en els seus objectius, i sents que no atén prou la relació. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Estàs en un interessant procés de maduració. Els assumptes laborals es comencen a moure. Si volies assolir més responsabilitat, ara es poden donar oportunitats. Converses aclaridores amb la parella. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Reps una important recàrrega de vitalitat. Si fas esport, pots assolir bones marques i superar-te a tu mateix. Si no tens parella, pots començar una relació amb algú estranger o que viu lluny.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El sexe i la passió es poden apoderar de tu. Et sorprendràs del teu ‘sex appeal’. Mira de no tenir ressentiment, no et portarà res de bo. Penses a fer un pla de pensions o reestructurar el patrimoni. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

T’agradaria anar a viure amb la parella i les qüestions domèstiques poden demanar-te temps i energia. Si la teva professió és de cara al públic, bon moment per publicitar-te o donar-te a conèixer. 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si cerques amb qui compartir una activitat artística, o un negoci d’aquestes característiques, pot sorgir algú amb qui connectaràs. L’economia et pot sorprendre positivament, però no et refiïs. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada