Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tot serà una mica més pesat del normal, haureu de tenir paciència uns dies, ja passarà aquest efecte. De fet, amb el que haureu d’anar en compte és amb la salut que serà el vostre punt dèbil. Si hi ha passa de refredats, sereu els primers en notar els símptomes, però no us hi capfiqueu, tan sols heu de prevenir i ja està. En el tema de la feina, molt bé, encara que us farà una mandra espantosa, quan us hi poseu ja us passarà.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La vostra harmonia contagiarà a totes les persones que teniu al voltant, cosa que serà d’agrair ja que posareu pau i, això, sempre és bo. A més, tindreu una facilitat de paraula important, cosa que us pot ajudar molt en el camp de la feina i, també, en el  terreny de les amistats, que us donaran bastant de suport en les vostres decisions. No és moment de dormir, és moment de fer coses interessants per l’endemà.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Necessitareu molt d’afecte i que estiguin molt per vosaltres, en principi no és pas per res de mal, el que passa és que estareu molt sensibles a tot i qualsevol cosa us tocarà la fibra. La sort és que teniu molts amics que us ajudaran a passar més bé aquests dies. Per descomptat, els canvis d’humor seran molt presents i es bo que mireu d’estar gran part del temps pensant en coses alegres, si no es farà pesat.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Tindreu molta facilitat de paraula i, això, us anirà molt bé sobretot en tema de feina. Si podeu aclariu tots els vostres dubtes i, si us cal preguntar alguna cosa una mica complicada, és el moment. També es un bon moment per tenir alguna aventura ja que es posaran les coses fàcils per aquesta qüestió. En l’única cosa que haureu de vigilar serà en l’alimentació, podeu tenir una alteració en la digestió.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
La mandra formarà part del vostre tarannà diari, és com si tot us costes el doble a l’hora de fer-ho. La sort és que quan arrenqueu ja està i llavors sereu capaços de fer molt més del que us pensàveu, són coses que passen. Ara bé, en el camp dels diners la cosa està molt bé, hi ha bones configuracions perquè aquest sigui el millor aspecte d’aquests dies. Per cert, també ho teniu bé per viatjar, o sigui que ja ho sabeu.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Si us costa concentrar-vos en el que dieu i, a sobre, quan és l’hora de parlar es lliguen les paraules, no en feu cas són coses dels astres que estan una mica revolucionats en el vostre cas. De totes maneres no patiu perquè això no vol pas dir que tingueu problemes, al cap i a la fi us hi podeu fer un bon tip de riure, ja que us sortirà cada combinació de paraules com per llogar-hi cadires, i riure és bo.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Serà molt fàcil que feu girar a la gent amb els vostres encants, i és que el vostre instint de seducció serà molt important en tot el que feu. Gràcies a ell podreu aconseguir favoritismes en diferents aspectes, ho heu d’aprofitar per anar bé. De fet, seran uns dies força genials per a vosaltres també en el camp de la feina on és fàcil fer girar les coses en el vostre favor, cal ser prudent i atrevit al mateix temps.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

És molt possible que al llarg d’aquests dies algú important per a vosaltres hagi d’estar ingressat per algun motiu en certa forma no massa important però que us afecte fort a vosaltres, heu de pensar que quan passa alguna cosa la serenitat és la clau perquè tot funcioni bé i que després no hi hagi problemes. Per tant, consell: Tranquil·litzeu-vos i feu tot el necessari per a donar el vostre servei a qui calgui.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Ho teniu tot molt ben posat per gaudir d’uns dies fantàstics, en companyia de qui vulgueu i si convé viatjar ara si que ho teniu bé per fer-ho. Això no vol dir que no hagueu de tenir precaució, ara bé, si que ho teniu millor que fa dies enrere. A més, seran dies de fer grans amistats i de tenir molts contactes per el dia de demà, cal estar alerta i aprofitar tots els moments possibles per gaudir d’aquest bon rotllo. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Són dies de moviments interns, esteu molta estona pensant i buscant sortides a la vostra vida, no és d’estranyar que penseu tant ja que us costa prendre decisions i clar s’ha de pensar bé com s’han de fer les coses, ara bé el suport dels vostres amics es farà notar i ho valorareu molt ja que serà decisiu per sortir d’aquest laberint que us heu fet amb tot plegat, que de vegades pensar tant no és bo.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

El que us caracteritza aquests dies és la facilitat que tindreu per canviar d’estat d’ànim en un segon. Els vostres alts i baixos d’humor en un moment donat us poden fer estar angoixats. Ara bé, si us ho treballeu una mica no teniu perquè estar malament, de vegades acceptar que es tenen uns dies baixos ajuda a remuntar-los. A més, que ho teniu bé per viatjar i cal que ho aprofiteu al màxim.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

No us estranyi si us dona per voler arreglar el lloc on viviu portant això la conseqüència de que llençareu moltes coses que ja no us fan servei, no està malament, si més no tindreu mes lloc per posar-ho tot i respirareu millor. D’altra banda, us hauré de dir que vigileu amb el que dieu, ja que tindreu una mica mal encarada la manera de parlar i podeu dir alguna cosa que no toca fent enfadar a algú sense voler.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada