Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Dies d’emocions una mica alterades. Mira de comptar fins a deu abans de tenir una explosió de les teves. Augment de la sensibilitat i una millor apreciació dels sentiments aliens.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Experiències de transformació i maduració en el sector de la parella. Moment d’assolir responsabilitats a la feina. Això vol dir posar-se a treballar o millorar el rendiment.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

De mica en mica et sents més animat i amb ganes de fer coses. Algunes obligacions burocràtiques et poden atabalar una mica aquests dies. Si estàs en parella, necessites més llibertat.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Per moments estàs a dalt i per moments a baix. Vius un procés de canvis personals delicats. No és fàcil. Ho estàs fent molt bé però cerca moments de diversió i de relaxament per a tu.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Per poder fer un pas endavant has de superar la fase actual. Gestions per aconseguir una pensió de jubilació o subsidi. Coneixes persones amb qui connectaràs a nivells profunds.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Et ve de gust donar-te un homenatge. Has treballat molt i sents que et mereixes un premi. Possibles noves amistats que sorgiran en el transcurs d’un viatge o en desplaçaments curts.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Inspiració que dus a terme doncs no solament imagines, a més crees la teva obra. Moment genial pels artistes i favorable a l’amor. Friccions a la feina. No siguis caparrut, parla.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Finalment sembla que pots organitzar una trobada en grup que tenies pendent de fa temps. Projectes que tiren endavant. Moltes converses telefòniques, mail, correspondència…, etc.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Molta inspiració en l’àmbit laboral. Aplicaràs la imaginació a la feina. Una relació es va tornant més sòlida a mesura que passa el temps. Si estàs preparat, prova a fer el pas.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Tens moltes ganes de passar-ho bé i gaudir de les petites coses de cada dia. Els nens poden ser protagonistes. Si no en tens, possiblement sents la necessitat de ser mare o pare.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Has assimilat que no pots agradar a tothom. Gaudeix del que tens, que no és poc. Etapa marcada per la feina i l’estructuració de les petites coses. Canvis en l’àmbit domèstic.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Aquests dies cal posar atenció a l’economia. Fes números i organitza’t millor per arribar a final de mes. Possible trobada amb un amic a qui fa temps que no veus. Us posareu al dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada