Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Actualment gaudeixes del suport econòmic d’algú de la família, per poder portar endavant els teus projectes personals. Necessites experimentar la llibertat i no permetràs que ningú et dirigeixi.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Ets el rei de la festa. Ara mateix tens tota l’energia per aconseguir el que vulguis. Res es fàcil però tens una empenta que t’ajudarà. La teva ment i els teus actes van en la mateixa direcció.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

En aquests dies l’amor et somriu, i tu estàs d’allò més seductor. Sigues prudent i no mostris totes les cartes, doncs, hi ha algú que t’està vigilant. Es tracta d’una persona de més edat que tu.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Trobades amb amics. Necessites el contacte d’aquells amb qui tens molt en comú, doncs, et sents una mica perdut. Estàs molt sensible. Aprofita també la inspiració del moment per fer coses creatives.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Estàs secretament enamorat, tens el cap ple de fantasies, i estàs fet un embolic. Segueix la tensió al sector professional. T’anirà bé fer una mica el distret i deixar que les coses vagin soles.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Dies per gaudir dels fi lls, si en tens, o per fer activitats lúdiques o artístiques, que portin plaer a la teva vida. És probable que finalment puguis fer un viatge que et fa especial il·lusió. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Pots no sentir-te massa còmode a casa i cercaràs refugi a la feina, fugint per no enfrontar una situació que et fa por. Estudiar et proporcionarà plaer i, a més, augmenta les teves eines personals. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Voldries tornar als llocs que formen part dels teus records d’infantesa. Tens necessitat d’entendre perquè ets com ets, i estàs cercant en els teus orígens. Bon moment pel diàleg amb la parella. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Aquests dies estàs trobant a faltar una persona que pertany al teu passat, i que ja no és entre nosaltres. De ben segur et va deixar un aprenentatge que t’ajudarà a seguir lluitant pel que vols.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Estàs una mica confús, i no saps que has de fer. Tens uns quants problemes i no veus per on començar. Agafa aire, tot s’anirà posant al seu lloc. Estàs enamorat però no t’atreveixes a moure fitxa. 


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Necessites comunicar als altres tot el teu potencial innovador, i fer-los coneixedors d’un munt d’idees alliberadores. Ets sents decebut amb l’entorn i ara busques més enllà de les teves fronteres.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si bé segueixes ben inspirat, també et sents confús i no gestiones adequadament les qüestions més quotidianes. Accepta ajut d’una persona de la família, que té una visió més pragmàtica de les coses. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada