Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Desprens molta energia i entusiasme. Que ningú gosi portar-te la contraria! Estàs inquiet i creatiu. Compte amb els embarassos no desitjats, en aquest moment tens altes possibilitats de fecundar. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Estàs escalfant motors, i a l’espera de passar a l’acció en l’àmbit professional. Podries rebre la visita d’una persona estrangera, o d’un altre indret, a casa. Hi haurà molta atracció física.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pot ser que la feina et porti a viatjar lluny de casa. Trobaràs a faltar els teus fills, i la parella. Però sortosament, les noves tecnologies us mantindran en contacte temporalment. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El teu pare, o una persona d’autoritat, et portarà la contrària, argumentant que ets massa emocional. Evidentment, tu no has de deixar de ser com ets. Si busques feina, ara, per fi, pots trobar-ne. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Ara toca viatjar, si no és de la manera convencional, serà una manera de dir que necessites elevar-te, i cercar el teu costat més espiritual. Et sents una mica insegur, i vols trobar el perquè. 


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La seguretat plena, i al cent per cent, no existeix, i això t’angoixa. Voldries que la teva economia fos millor, i no trobes, la manera d’augmentar ingressos. Potser hauràs de posar-hi imaginació. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Estàs molt comunicatiu, i amb ganes de trobar punts de cohesió amb la parella, per millorar la relació. Has assolit un punt de vista de les coses, molt més realista, i ara et gestiones millor. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Ara mateix, tota la teva atenció està posada en qüestions professionals. Estàs lluitant ferotgement per assolir els teus objectius. Bons dies amb la parella, estaràs més afectuós i comprensiu. 


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

És probable que una persona et manifesti els seus sentiments i desig cap a tu. Tot i que ara estàs amb el cap posat en altres temes, et farà feliç saber-ho, doncs a tu també t’agrada, i t’afalaga. 


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Necessites parlar amb algú de confiança sobre un assumpte molt personal i íntim. Si no hi ha un amic que et sembli prou adequat per la qüestió, és possible que cerquis a un bon psicòleg que t’ajudi.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Sembla que has trobat algú amb qui pots parlar clar, i sense embuts. Una persona que, com tu, és directe i cerca la llibertat personal i el progrés. Hi ha atracció física, i diàleg obert. Endavant! 


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva imaginació et pot jugar males passades, i creure que una persona se sent atreta per tu, quan en realitat, no és així. Compte! Bon moment per assolir una filosofia de vida més pragmàtica. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada