Horòscop del 16 al 22 d’octubre


Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tindràs oportunitat d’ajudar algú a qui aprecies. Possiblement ho faràs de tot cor i sense demanar res a canvi. Dies per viure el romanticisme en parella, gaudeix-ne.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Si has discutit amb un familiar, és possible que això hagi afectat al teu estat d’ànim. Si creus que pots recuperarmla relació, prova-ho. Si s’ha trencat, passa pàgina.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si darrerament passes una mica més de temps a la llar, potser aprofitaràs per donar sortida a algun dels teus talents innats. Si t’organitzes, gaudiràs molt de l’experiència.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si mires la realitat des d’un punt de vista més objectiu, te n’adonaràs d’un munt de detalls que passaven desapercebuts i voldràs saber més. Augment de la teva curiositat.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
L’estrès pot anar in crescendo si no hi poses remei o gestiones millor el temps i algunes responsabilitats. Potser et cal fer una tria i tenir en compte les prioritats.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No ho pots tenir tot controlat. Un exercici necessari que tots hem de fer és acceptar als altres tal com són, no tenim el poder de canviar a ningú que no ho desitgi fer.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Alguna cosa es comença a moure i això t’anima i t’ajuda a fer plans de futur. Tot i així és possible que actuïs amb prudència, tot esperant el moment de passar a l’acció.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Potser tens poques ganes de socialitzar i vols quedar-te a casa. Sents que el món és hostil i poc amorós. En part és així però no deixis que això aturi els teus objectius.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

El seny arriba a la teva vida i la fa menys emocionant i divertida però també més real i autèntica. És un període per canviar les activitats habituals per unes més sòlides.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Dies de tensió però també de moments de reconeixement pel treball ben fet. Tot i que potser tens parella, algú està pendent de tu a l’ombra. És possible que te n’adonis.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Sortir de l’entorn habitual és bona teràpia per a tu. Saps que si et distancies dels problemes, obtens una nova visió de les coses i augmenta la teva capacitat de maniobra.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

No t’agrada gaire la rutina, especialment a la feina. Si això et provoca malestar o una mica de tristor, has de cercar com puguis, petits canvis que t’aixequin els ànims.