Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

No deixis que la preocupació per assumptes laborals et facin perdre el bon l’ànim. La teva relació de parella pot estar passant per un període de qüestionaments mutus.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Inseguretat, dubtes i una mica d’embolic. Et costa concretar què vols fer. Encara et manquen unes setmanes per decidir-te, mentrestant gaudeix del moment d’evasió que vius.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Pot ser que visquis un moment molt especial en relació al món laboral. Reconeixement de la teva feina o assoliment d’objectius. L’economia també pot viure una millora.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Et sents apassionat i entregat al que t’agrada. Fas bé d’adoptar una postura de més reserva. Pots provocar enveges. Comparteix la teva satisfacció amb els qui t’estimen.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
En aquests dies pots sentir que els altres et prenen protagonisme, que no controles la situació com t’agradaria. Assumptes de família un xic difícils poden sortir a la llum.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

No malpensis. Et poses en el pitjor i probablement t’equivoques. T’anirà bé practicar la generositat, et farà sentir millor. Treu profit de la teva ment fèrtil i crea.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Si et mostres rígid, pots acabar patint dolors psicosomàtics per la tensió. Si bé hi ha coses que no vols acceptar, escoltar l’altra part i pactar t’anirà bé a la llarga.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Emocions a flor de pell. Pots estar una mica susceptible i tot. Abans d’expressar com et sents t’anirà bé empatitzar amb els altres per comprendre com arriba el que dius.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Moment de certa reserva. Normalment ets més extravertit i optimista però ara et planteges mil coses, és com si se t’hagués caigut la bena dels ulls. Nova visió del món.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

El focus està posat en l’economia. En les setmanes vinents tota la teva energia estarà posada en obtenir ingressos. Tot i l’estrès i el nerviosisme, hi haurà oportunitats.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Arriba el teu aniversari i el moment de renovar energies. FELICITATS! Necessites fer les coses a la teva manera i t’encares amb la resta del món, encara que t’equivoquis.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La teva intuïció està en moment d’especial sintonia amb el que t’envolta i potser no et preocupes tant pel futur, et deixes portar. Pot venir alguna bona notícia laboral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada