Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Ho tens tot al teu favor per seduir, agradar i enamorar. Aprofita-ho al màxim. Desbordes energia. Treball: les coses no surten com les has previst, formen part de la teva vida. Són desafiaments que superes.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La manera en què expresses els teus sentiments és molt important. Ningú endevinarà el que sents si no ho dius. Treball: gestiona les teves emocions. A una persona segura com la teva no pot fallar-li la confiança. Creu més en tu.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Sentiràs que et falta temps per viure moments de tranquil·litat. Organitza la teva agenda per gaudir de l’afecte. Treball: els teus alts i baixos podrien jugar-te una mala passada, busca la causa i posa més emoció en les teves tasques.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Si desitges que la teva parella t’entengui, dóna el primer pas i explica’t; en cas contrari, serà difícil saber com et sents. Treball: canvia algunes pautes, no et resisteixis, és probable que alguna cosa falli. La teva organització genera errors.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Que et sentis sola o acompanyada depèn de la teva actitud. Comparteix les teves inquietuds amb les persones que t’estimen. Treball: el més urgent és activar la teva voluntat per aconseguir millorar la teva eficàcia laboral. Deixa el pessimisme.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

La passió et proporciona i et permet sentir-te en plena harmonia, moments d’intensa felicitat. Ara et toca ser estimada. Treball: massa calma, el teu negoci està una mica més parat que de costum. Tranquil és temporal.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Una relació estable es construeix dia a dia i comporta un sacrifici, un pacte i ganes de compartir. Tingues-ho en compte. Treball: has d’acceptar l’ajuda que t’ofereixen, sobretot si els objectius marcats, s’allunyen.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Possibilitat de retrobament, o de conèixer a algú que t’ompli del tot i et permeti reconciliar-te amb el passat. Treball: afronta els problemes com un escull que pots superar, no com a autèntics impediments.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Hi ha assumptes que no aconseguiu solucionar per falta de diàleg constructiu. Tot es resoldrà si li poses obstinació. Treball: t’oferiran la possibilitat de refer alguna cosa i col·laborar en un projecte que t’entusiasmarà.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Hi ha moments de gran intensitat emocional que has de valorar com es mereixen i hi ha paraules d’amor que has d’expressar. Treball: Plutó està en el teu signe, i et portarà al límit per després ajudar-te a treure el millor.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

Els teus sentiments es debaten entre passat i present, però només tu manes en les teves emocions. Deixa que la vida et sorprengui més sovint. Treball: posa’t les piles, surt del teu tancament, i veuràs com tot s’arregla.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Estàs a punt de fer el que més t’agrada: sentir, apassionar-te, gaudir dels reptes. És el teu moment. Treball: gaudeixes amb el que fas, i aquesta és la teva millor actitud. És important la manera en què t’enfrontes a les experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada