Horòscop del 14 al 20 de maig


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Si el que desitges es troba en un lloc que sembla inassolible, no t’estranyis si no pots materialitzar-ho. Baixa el llistó. Treball: no posis excuses si has de corregir un error; fes-ho. Perds temps i energia que pots utilitzar en quelcom més pràctic.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

La recuperació d’un afecte podria ser la sorpresa de la setmana. No deixis escapar l’ocasió de reconciliar-te, allibera’t de la tristesa. Treball: no busquis complots que van en contra dels teus interessos i centra’t en coses més constructives.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

 Pots sentir que alguna cosa esclata en el teu interior, com les ganes d’experimentar el que no t’has atrevit a fer fins ara. Treball: pots ocupar-te de tot i fer-ho mitjanament bé o només d’una cosa i fer-ho genial.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
L’emoció de sentir-te envoltada de persones que valoren els teus esforços serà la recompensa de la setmana. Treball: confiar en les persones que t’envolten és vital per a l’ambient laboral, sobretot en etapa d’adaptació.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
 El que parlin de tu no ha d’afectarte, si és bo bé i si és dolent, no paris esment. Tot depèn de la teva actitud enfront de cada circumstància. Treball: una cosa és tenir iniciativa i una altra molt diferent passar dels altres. Deixa participar i t’anirà millor.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una persona del teu passat sentimental tractarà de posar-se en contacte amb tu. No podràs esquivar-la. Treball: la confusió pot causar un problema de comunicació. Si has de donar ordres, sigues clara i concisa; si les reps, que no et quedin dubtes.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Saps enamorar i impressionar quan t’entregues. Però abans de res sent, estremeix-te, utilitza els teus sentits perquè la passió inflami el teu cor. Treball: aquest és un moment creatiu. Si tens algun projecte, ara és l’ocasió de dur-lo a terme.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Suavitza la teva postura, possiblement estiguis traient les coses de polleguera i el teu empipament no tingui tanta importància. Val la pena passar pàgina. Treball: una conversa inesperada et donarà la clau per solucionar un problema laboral. Et sentiràs reconfortat.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si estàs pensant en la persona que t’estima com en algú que t’està solucionant la vida tens raó, però comença a veure-la, a més com el teu complement. Treball: en el teu nucli laboral es necessita més companyerisme. Utilitza les teves dots per contribuir.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

T’has de sentir còmplice de la persona estimada, perquè aquests dies necessitarà tota la teva tendresa, i expressant el teu amor et sentiràs més unida a ella. Treball: comprova els comptes, tant si es tracta d’assumptes professionals com personals, no se’t passi per alt algun detall.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

 Tingues en compte que les paraules es queden en la memòria de qui les escolta. Para esment al que dius. Treball: pots comprovar que, quan et decideixes a fer les coses tan bé com sigui possible, la teva eficàcia resol problemes.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Si al primer intent de conquesta les coses fallen, no et donis per vençuda. Necessites més confiança en tu mateixa i també més paciència. Treball: un company podria plantejar-te un problema més personal que professional, està a les teves mans afrontar el repte.

 

TOTES LES NOTÍCIES