Horòscop del 14 al 20 de gener


Aries
del 21 de març
al 20 d’abril

Assentar les bases d’una relació de parella resulta fàcil si confies en l’altre. Planteja-t’ho. Treball: et convé sortir de la teva actitud derrotista; alguna cosa nova es perfilaen el teu horitzó professional i has d’il·lusionar-te i col·laborar.


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Aquests dies ho tens fàcil per llançar-te a conquerir el teu objectiu. Que una trobada fortuïta no et passi desapercebuda. Treball: tens l’atenció molt dispersa. Pots cometre un error i sentir-te fatal per això.


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Mantingues el cap fred per prendre una decisió que afecta a la teva relació de parella. No et deixis portar per la rancúnia. Treball: una situació delicada que afecta a un company pot influir-te, no t’alteris i ajuda si pots.

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
Al final acabes aconseguint el que vols, sempre que no siguin fantasies irrealitzables. Treball: has d’afluixar el ritme per mantenirte tranquil·la i sense que ningú t’atropelli. Aprèn a delegar per tenir més temps.

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
El missatge de la setmana: l’amor i la felicitat no tenen data de caducitat. Projecta sempre el més positiu. Treball: estan esperant de tu un projecte molt creatiu. Reflexiona i genera noves i millors idees.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Una reconciliació és cosa de dos, però si obres el teu cor i saps expressar els teus sentiments, revitalitzaràs la teva relació. Treball: el que semblava un obstacle es simplificarà, i podràs donar-li la volta al problema.


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Un instant de felicitat és etern si el conserves en el cor, però no pots viure del passat. Mira cap al futur. Treball: quan saps que has fet les coses bé, et sents segura i confiada. Mira les dificultats com a reptes.


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Una relació que no s’ha tancat adequadament pot rebrotar. Vigila amb la forma en què t’expresses si no pretens reprendre-la. Treball: bona setmana per tancar acords, però no per a projectes nous. Paciència.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Si tens una cita amorosa, pot resultar diferent del que esperaves, suposa quelcom tan nou que et desconcertarà. Treball: es perfilen nous projectes que necessiten constància i tenacitat. És el moment d’activar-te.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

La via del cor és la que t’ajuda a resoldre problemes setimentals. Demostra el teu amor amb senzillesa i gestos més que amb regals. Treball: necessites una renovació, has de creure en les teves possibilitats i activar-te.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

L’amor irromp amb força en la teva vida, sempre que estiguis disposada a deixar-l’ho entrar, i és el que et convé. El teu cor està buscant viure màgicament. Treball: constància i intuïció són excel·lents eines i tu les tens.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

La nostàlgia del passat pot ser forta aquests dies. Un amor de del passat podria estar més present del que desitjaries. Treball: una setmana de molts assumptes per atendre, procura mantenir-te alerta per no cometre errors.

TOTES LES NOTÍCIES