Àries
del 21 de març
al 20 d’abril

Tens l’oportunitat de conèixer a una persona que pot arribar a convertir-se en un gran suport per a tu. Treball: la paciència és un art del qual sols mancar, però que has de practicar si vols obtenir resultats. 


Taure
del 21 d’abril
al 20 de maig

Amb una nova experiència sentimental pots renovar il·lusions i gaudir de la vida sense resistències. Treball: tens la facultat d’aconseguir que les teves idees influeixin en els altres. Fes servir la teva simpatia i diplomàcia. 


Bessons
del 21 de maig
al 20 de juny

Si les coses no sorgeixen com tu desitges, pregunta’t què has de canviar perquè millorin. Treball: la veritat té moltes facetes però la lògica acaba per determinarla. S’aclarirà una situació que et preocupava. 

Cranc
del 21 de juny
al 21 de juliol
El diàleg sincer és una bona opció. Queda amb la persona que estimes i expressa el que sents. Treball: tens nous projectes en marxa, posa-li ànims i aposta per tu. Has d’adonar-te que la clau la tens tu. 

Lleó
del 22 de juliol
al 21 d’agost
Amb calma interior afrontes qualsevol estat emocional. La satisfacció arriba quan comproves que despertes amor de qui més et necessita. Treball: si estàs en atur, excel·lent moment per trobar feina.


Verge
del 24 d’agost
al 21 de setembre

Escoltar a una persona que expressa els seus sentiments serà fonamental, perquè pots sentir-te identificada. Treball: si has de desplaçar-te per motius laborals, això et pot posar de mal humor, adapta’t. 


Balança
del 22 de setembre
al 22 d’octubre

Una relació no ha de tenir data de caducitat. Viu l’amor, no el pateixis. No controlis les teves emocions. Treball: incentiva la teva ambició, no esperis que el mannà caigui del cel. Has de destacar quan arriba l’oportunitat. 


Escorpí
del 23 d’octubre
al 21 de novembre

Algú amb qui mantenies un distanciament t’obre les portes de la reconciliació i això t’alegrarà. Treball: si un projecte que creies segur es bloqueja, serà que no estava ben lligat. Necessita el seu temps, aprèn a esperar.


Sagitari
del 22 de novembre
al 20 de desembre

Una persona que t’interessa molt es resisteix als teus encants. Analitza el perquè, segur que no et convé. Treball: tens assumptes molt urgents, però no t’estanquis si no pots resoldre’ls, o no et serà rendible.


Capricorn
del 21 de desembre
al 19 de gener

Reps ajuda i et sentiràs agraït. Comptes amb persones que tracten de fer-te la vida més agradable. Treball: encertaràs en la resolució d’un conflicte. La teva humilitat donarà tota una lliçó als teus companys.


Aquari
del 20 de gener
al 18 de febrer

No fan falta discursos per parlar d’amor, només fets i coherència. Sigues qui dius ser, en això consisteix l’autenticitat. Treball: posa’t les piles i també l’entusiasme. Que no et venci la desídia i la monotonia.


Peixos
del 19 de febrer
al 20 de març

Els teus sentiments ho poden tot, sempre que no passis per damunt en l’impuls d’estimar a qualsevol preu. Treball: en el teu afany per aconseguir els objectius fixats, t’oblides de l’opinió dels teus companys. Ves amb compte! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada